reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

kropka ja tam bym sobie ten rutinoscorbin darowała teraz, zwłaszcza, że jesteś po transferze i bierzesz go "zabobiegawczo" tak? Jak coś to polecam napar z imbiru (z przepisu emi ;)) mnie coś "brało", piłam go codziennie + herbata z cytryna i miodem i przeszło. A zawsze to naturalnie.. :)
monia ja nie wiem dokładnie jak to jest..w pt mam wizytę to podpytam ale na drugim forum na które zerkam dziewczyny pisały, że jest kolejka i zapisy na styczeń...:szok: Co do menopuru to też 150 jednostek

reklama
najki, eh to ja nie wiem czemu ja tak źle zareagowałam na wcale nie małą dawkę :( o, no to będziemy dzień po sobie w klinice :) może się kiedyś zgra, że trafimy tego samego dnia :p do dr Karoliny idziesz też teraz?

eee monia on fajny gość jest :) mało rozrywkowy może i rzadko się uśmiecha ;) ale fachowy i bardzo dokładny.
A dr Karolina szalona totalnie i szybka jak struś pedziwiatr ;) Pierwszą stymulację prowadził mi Miro, on też robił transfery, punkcję natomiast Karolina i przygotowywała mnie do crio. Oboje lubię i mam zaufanie...chyba mam :eek: Bo po nieudanych podejściach niestety człowiek troche traci wiarę i podchodzi z większą rezerwą..

reklama
Hessiątko odpoczywaj kochana i czekamy na Ciebie!

Miłego dnia kobitki, wracam do pracy :)
i trzymamy kciuki za inkę !!!!! :tak:

Do góry