reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kropka ja tam bym sobie ten rutinoscorbin darowała teraz, zwłaszcza, że jesteś po transferze i bierzesz go "zabobiegawczo" tak? Jak coś to polecam napar z imbiru (z przepisu emi ;)) mnie coś "brało", piłam go codziennie + herbata z cytryna i miodem i przeszło. A zawsze to naturalnie.. :)
monia ja nie wiem dokładnie jak to jest..w pt mam wizytę to podpytam ale na drugim forum na które zerkam dziewczyny pisały, że jest kolejka i zapisy na styczeń...:szok: Co do menopuru to też 150 jednostek

reklama
najki, eh to ja nie wiem czemu ja tak źle zareagowałam na wcale nie małą dawkę :( o, no to będziemy dzień po sobie w klinice :) może się kiedyś zgra, że trafimy tego samego dnia :p do dr Karoliny idziesz też teraz?

eee monia on fajny gość jest :) mało rozrywkowy może i rzadko się uśmiecha ;) ale fachowy i bardzo dokładny.
A dr Karolina szalona totalnie i szybka jak struś pedziwiatr ;) Pierwszą stymulację prowadził mi Miro, on też robił transfery, punkcję natomiast Karolina i przygotowywała mnie do crio. Oboje lubię i mam zaufanie...chyba mam :eek: Bo po nieudanych podejściach niestety człowiek troche traci wiarę i podchodzi z większą rezerwą..

reklama
Hessiątko odpoczywaj kochana i czekamy na Ciebie!

Miłego dnia kobitki, wracam do pracy :)
i trzymamy kciuki za inkę !!!!! :tak:

Do góry