reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kropka.jak tam dajesz rade z tym czekaniem bo ja srednio:-)nosi mnie i dalej nie spie w nocy.czas sie ciagnie i codziennie coraz wiecej glupich mysli.:wściekła/y:sama jestem zla na siebie ale nie moge nic na to poradzic.

reklama
eee monia on fajny gość jest :) mało rozrywkowy może i rzadko się uśmiecha ;) ale fachowy i bardzo dokładny.
A dr Karolina szalona totalnie i szybka jak struś pedziwiatr ;) Pierwszą stymulację prowadził mi Miro, on też robił transfery, punkcję natomiast Karolina i przygotowywała mnie do crio. Oboje lubię i mam zaufanie...chyba mam :eek: Bo po nieudanych podejściach niestety człowiek troche traci wiarę i podchodzi z większą rezerwą..

Nie no spoko, spoko, ale czasem tak coś walnie, nie wytłumaczy, a ja się martwie czy to dobrze czy źle :p ni ewiem ja mam porównanie też, bo byłam u profesora, to niebo, a ziemia :) Mi Karola się spodobała pod tym względem, że cóś tam pogada, żę maluchy, że to i tamto, a faceci to wiadomo ;p jeszcze poznaje, sama powie dzień dobry, tak tez inaczej się poczułam :) a ja chyba teraz potrzebuję takiej wiary ;) a szybka to jest :p

hess, wypoczywaj :)))

Ostatnia edycja:
mnie o dziwo energia rozpiera nawet nie mam ochoty na popludniowe drzemki :eek: Elfka ale ty jeszcze tylko dwa dni i wysoka bete zobaczysz :) który to bedzoe dzien od transferu??

Ostatnia edycja:
Fruitofhope.ja tez jeatem po laparoskopii. byla w marcu.to moje pierwsze podejscie do ivf. ja mieszkam w Uk i tu tylu informacji nie uzyskasz od lekarza co w Polsce. czy Twoj lekarz mowil Ci moze o szansach po laparoskopii.mi usuneli jeden jajowod wiec wiem ze moje szanse przy naturalnym staraniu sie sa polowe mniejsze:-(

Wyobraźcie sobie za za pech :(

Jade na urlop do pl z 2/3 w nocy października musze o 2.30 wyjechać a Hess bedzie u mnie na na wsi 03 października .... NO EJ NO ....

Elfka ta moja laporoskopia to była jedna wielka pomyłka, była robione po nieudanej IUI u innego lekarza i wykazała ogniaska endometriozy natomiast badanie hsg i sgs wykazay niedrozne jajowody takze u mnie naturalne poczecie jest woglóle niemozliwe, była robiona juz kilka lat temu lekarz nic nie mowił ze mogłaby miec wpływ na in vitro

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry