reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kropka.jak tam dajesz rade z tym czekaniem bo ja srednio:-)nosi mnie i dalej nie spie w nocy.czas sie ciagnie i codziennie coraz wiecej glupich mysli.:wściekła/y:sama jestem zla na siebie ale nie moge nic na to poradzic.

reklama
eee monia on fajny gość jest :) mało rozrywkowy może i rzadko się uśmiecha ;) ale fachowy i bardzo dokładny.
A dr Karolina szalona totalnie i szybka jak struś pedziwiatr ;) Pierwszą stymulację prowadził mi Miro, on też robił transfery, punkcję natomiast Karolina i przygotowywała mnie do crio. Oboje lubię i mam zaufanie...chyba mam :eek: Bo po nieudanych podejściach niestety człowiek troche traci wiarę i podchodzi z większą rezerwą..

Nie no spoko, spoko, ale czasem tak coś walnie, nie wytłumaczy, a ja się martwie czy to dobrze czy źle :p ni ewiem ja mam porównanie też, bo byłam u profesora, to niebo, a ziemia :) Mi Karola się spodobała pod tym względem, że cóś tam pogada, żę maluchy, że to i tamto, a faceci to wiadomo ;p jeszcze poznaje, sama powie dzień dobry, tak tez inaczej się poczułam :) a ja chyba teraz potrzebuję takiej wiary ;) a szybka to jest :p

hess, wypoczywaj :)))

Ostatnia edycja:
mnie o dziwo energia rozpiera nawet nie mam ochoty na popludniowe drzemki :eek: Elfka ale ty jeszcze tylko dwa dni i wysoka bete zobaczysz :) który to bedzoe dzien od transferu??

Ostatnia edycja:
Fruitofhope.ja tez jeatem po laparoskopii. byla w marcu.to moje pierwsze podejscie do ivf. ja mieszkam w Uk i tu tylu informacji nie uzyskasz od lekarza co w Polsce. czy Twoj lekarz mowil Ci moze o szansach po laparoskopii.mi usuneli jeden jajowod wiec wiem ze moje szanse przy naturalnym staraniu sie sa polowe mniejsze:-(

Wyobraźcie sobie za za pech :(

Jade na urlop do pl z 2/3 w nocy października musze o 2.30 wyjechać a Hess bedzie u mnie na na wsi 03 października .... NO EJ NO ....

Elfka ta moja laporoskopia to była jedna wielka pomyłka, była robione po nieudanej IUI u innego lekarza i wykazała ogniaska endometriozy natomiast badanie hsg i sgs wykazay niedrozne jajowody takze u mnie naturalne poczecie jest woglóle niemozliwe, była robiona juz kilka lat temu lekarz nic nie mowił ze mogłaby miec wpływ na in vitro

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry