reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znalazłam !! Oczywiscie kate Mialas racje hahahahaha

ImageUploadedByForum BabyBoom1442399002.722197.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442399012.921865.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442399024.103036.jpg

Zajebiscie miec taka pamiątkę :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442399002.722197.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442399002.722197.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 45
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442399012.921865.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442399012.921865.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 48
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442399024.103036.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442399024.103036.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 48
Fruitofhope_ a ty kiedy mialas transfer? Jakos przede mna? No mnie tez pobolewa. Dzis za szybko usiadlam i az mnie zabolalo.
Wiem wiem to jeszcze po stymulcji wszystko spuchniete :p
Ok ide na drzemke :-)
Wogole musimy zapisywac sobie jak sie czulismy danego dnia.... itd. Będzie można porownac :-)

Hej :)
u mnie już lepiej...oswoiłam się z tym co jest i wyczekuję na piątkową wizytę. Mam multum pytań do doktorka...
Tylko jedna rzecz spędza mi sen z powiek...i to dosłownie, bo 3 noc już źle śpię. W Invikcie we Wro znów skończyła się kasa...nie kwalifikują nowych par a tym, którym się nie udało wstrzymują kolejną stymulację. Mam nadzieję, że mojego podejścia do crio to nie opóźni...ale boje się co to będzie jak przez wieczne obsuwy nie wykorzystam moich 3 prób do końca programu tj. do czerwca??? Po prostu finito? Czy z racji tego, że jestem zakwalifikowana mają obowiązek ze mną zakończyć wszystkie 3 procedury? Chodź z drugiej strony jak MZ im nie da kasy, to niby kto to sfinansuje...Orientujecie się jak to wygląda?

emi - oby to nie było nic poważnego :* Myślę, że jedna no spa nie zaszkodzi Stefci, ale lepiej ostrożnie obserwować sytuację.
moniusia ja mam 29 lat i AMH 3,88 - lekarze powiedzieli, że jest bardzo dobre...miałam dość małe dawki menopuru i pobrano 15 komórek
kropka - a po co rutinoscorbin ?
kate dziękuję za wszystkie info :* nie wiem czy wiesz, ale mam folder "info-forum" w którym mam kilka stron skopiowanych (głównie z Twoich wypowiedzi) :D hehehe co istotne a propos macicy, zarodków, różnych parametrów...to "zbieram" :))))
inga - super że już w domku! wypoczywaj z kropeczkiem :)

No i kalendarz:

WRZESIEŃ

16: inka26 - wysoka beta!
17: kate_p - USG spotkanie z maluszkiem :)
18: najki - wizyta i ustalenie dalszego planu działania
18: Bety72 - pick up
18: bubu - usg i spotkanie z kropkiem
18: elfka37 - wysoka beta :)
19: anika11 - wizyta przed crio
19: moniusia - wizyta przed stymulacją
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza ;)
25: fruitofhope - wysoka beta!

PAŹDZIERNIK:

01:
fruitofhope - usg
02:
kropka - dwie grube krechy na teście :)

stacy jak tam po wizycie?:))) inka byłaś już na becie?? kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Kropka transfer był w sobote wydaje sie ze to bylo wieki temu :p:p:p

Najki ciesze sie że juz jest choc troszke lepiej moja droga :tak:

Inka26 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Najki nawiazujac do twojej wypowiedzi bardzo dobtze że mamy tutaj na forum Kate jest nieoceniona w swojej wiedzy i mądrości bez wazeliny oczywiście :-D

Ostatnia edycja:
Hej :)
u mnie już lepiej...oswoiłam się z tym co jest i wyczekuję na piątkową wizytę. Mam multum pytań do doktorka...
Tylko jedna rzecz spędza mi sen z powiek...i to dosłownie, bo 3 noc już źle śpię. W Invikcie we Wro znów skończyła się kasa...nie kwalifikują nowych par a tym, którym się nie udało wstrzymują kolejną stymulację. Mam nadzieję, że mojego podejścia do crio to nie opóźni...ale boje się co to będzie jak przez wieczne obsuwy nie wykorzystam moich 3 prób do końca programu tj. do czerwca??? Po prostu finito? Czy z racji tego, że jestem zakwalifikowana mają obowiązek ze mną zakończyć wszystkie 3 procedury? Chodź z drugiej strony jak MZ im nie da kasy, to niby kto to sfinansuje...Orientujecie się jak to wygląda?

emi - oby to nie było nic poważnego :* Myślę, że jedna no spa nie zaszkodzi Stefci, ale lepiej ostrożnie obserwować sytuację.
moniusia ja mam 29 lat i AMH 3,88 - lekarze powiedzieli, że jest bardzo dobre...miałam dość małe dawki menopuru i pobrano 15 komórek
kropka - a po co rutinoscorbin ?
kate dziękuję za wszystkie info :* nie wiem czy wiesz, ale mam folder "info-forum" w którym mam kilka stron skopiowanych (głównie z Twoich wypowiedzi) :D hehehe co istotne a propos macicy, zarodków, różnych parametrów...to "zbieram" :))))

Najki- zawsze na jesieni biorę- nie jestem chora przez zime ale glownie dlatego ze przed punkcja dużo pracowalam.... zmeczona i przeziebienie mnie wzielo co sie skonczylo krwotokami z nosa. Jestem kelnerka
.... prawie chlusnelo na klienta :-) nic fajnego..
Teraz juz ok.

reklama
najki, to dobrze i do boju :)

co Ty mówisz, skończyła się? a co ile tak się kasa znów znajduje? Bo jakby co to chcę startować z mz jak się teraz nie uda.. nie wiem wydaje mi się, że muszą dać Ci wykorzystać te 3 próby i koniec ;/ ale nie wiem jak to jest..

Mniejsze niż ja? niż 150 miałaś dawki?

Haha ja też jej jakiś stary post sobie wydrukowałam apropos zarodków haha :)

Do góry