Kropka1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
u mnie już lepiej...oswoiłam się z tym co jest i wyczekuję na piątkową wizytę. Mam multum pytań do doktorka...
Tylko jedna rzecz spędza mi sen z powiek...i to dosłownie, bo 3 noc już źle śpię. W Invikcie we Wro znów skończyła się kasa...nie kwalifikują nowych par a tym, którym się nie udało wstrzymują kolejną stymulację. Mam nadzieję, że mojego podejścia do crio to nie opóźni...ale boje się co to będzie jak przez wieczne obsuwy nie wykorzystam moich 3 prób do końca programu tj. do czerwca??? Po prostu finito? Czy z racji tego, że jestem zakwalifikowana mają obowiązek ze mną zakończyć wszystkie 3 procedury? Chodź z drugiej strony jak MZ im nie da kasy, to niby kto to sfinansuje...Orientujecie się jak to wygląda?
emi - oby to nie było nic poważnego :* Myślę, że jedna no spa nie zaszkodzi Stefci, ale lepiej ostrożnie obserwować sytuację.
moniusia ja mam 29 lat i AMH 3,88 - lekarze powiedzieli, że jest bardzo dobre...miałam dość małe dawki menopuru i pobrano 15 komórek
kropka - a po co rutinoscorbin ?
kate dziękuję za wszystkie info :* nie wiem czy wiesz, ale mam folder "info-forum" w którym mam kilka stron skopiowanych (głównie z Twoich wypowiedzi) hehehe co istotne a propos macicy, zarodków, różnych parametrów...to "zbieram" )))
kate dziękuję za wszystkie info :* nie wiem czy wiesz, ale mam folder "info-forum" w którym mam kilka stron skopiowanych (głównie z Twoich wypowiedzi) hehehe co istotne a propos macicy, zarodków, różnych parametrów...to "zbieram" )))