reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znalazłam !! Oczywiscie kate Mialas racje hahahahaha

ImageUploadedByForum BabyBoom1442399002.722197.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442399012.921865.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442399024.103036.jpg

Zajebiscie miec taka pamiątkę :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442399002.722197.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442399002.722197.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 49
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442399012.921865.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442399012.921865.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 50
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442399024.103036.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442399024.103036.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 51
Fruitofhope_ a ty kiedy mialas transfer? Jakos przede mna? No mnie tez pobolewa. Dzis za szybko usiadlam i az mnie zabolalo.
Wiem wiem to jeszcze po stymulcji wszystko spuchniete :p
Ok ide na drzemke :-)
Wogole musimy zapisywac sobie jak sie czulismy danego dnia.... itd. Będzie można porownac :-)

Hej :)
u mnie już lepiej...oswoiłam się z tym co jest i wyczekuję na piątkową wizytę. Mam multum pytań do doktorka...
Tylko jedna rzecz spędza mi sen z powiek...i to dosłownie, bo 3 noc już źle śpię. W Invikcie we Wro znów skończyła się kasa...nie kwalifikują nowych par a tym, którym się nie udało wstrzymują kolejną stymulację. Mam nadzieję, że mojego podejścia do crio to nie opóźni...ale boje się co to będzie jak przez wieczne obsuwy nie wykorzystam moich 3 prób do końca programu tj. do czerwca??? Po prostu finito? Czy z racji tego, że jestem zakwalifikowana mają obowiązek ze mną zakończyć wszystkie 3 procedury? Chodź z drugiej strony jak MZ im nie da kasy, to niby kto to sfinansuje...Orientujecie się jak to wygląda?

emi - oby to nie było nic poważnego :* Myślę, że jedna no spa nie zaszkodzi Stefci, ale lepiej ostrożnie obserwować sytuację.
moniusia ja mam 29 lat i AMH 3,88 - lekarze powiedzieli, że jest bardzo dobre...miałam dość małe dawki menopuru i pobrano 15 komórek
kropka - a po co rutinoscorbin ?
kate dziękuję za wszystkie info :* nie wiem czy wiesz, ale mam folder "info-forum" w którym mam kilka stron skopiowanych (głównie z Twoich wypowiedzi) :D hehehe co istotne a propos macicy, zarodków, różnych parametrów...to "zbieram" :))))
inga - super że już w domku! wypoczywaj z kropeczkiem :)

No i kalendarz:

WRZESIEŃ

16: inka26 - wysoka beta!
17: kate_p - USG spotkanie z maluszkiem :)
18: najki - wizyta i ustalenie dalszego planu działania
18: Bety72 - pick up
18: bubu - usg i spotkanie z kropkiem
18: elfka37 - wysoka beta :)
19: anika11 - wizyta przed crio
19: moniusia - wizyta przed stymulacją
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza ;)
25: fruitofhope - wysoka beta!

PAŹDZIERNIK:

01:
fruitofhope - usg
02:
kropka - dwie grube krechy na teście :)

stacy jak tam po wizycie?:))) inka byłaś już na becie?? kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Kropka transfer był w sobote wydaje sie ze to bylo wieki temu :p:p:p

Najki ciesze sie że juz jest choc troszke lepiej moja droga :tak:

Inka26 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Najki nawiazujac do twojej wypowiedzi bardzo dobtze że mamy tutaj na forum Kate jest nieoceniona w swojej wiedzy i mądrości bez wazeliny oczywiście :-D

Ostatnia edycja:
Hej :)
u mnie już lepiej...oswoiłam się z tym co jest i wyczekuję na piątkową wizytę. Mam multum pytań do doktorka...
Tylko jedna rzecz spędza mi sen z powiek...i to dosłownie, bo 3 noc już źle śpię. W Invikcie we Wro znów skończyła się kasa...nie kwalifikują nowych par a tym, którym się nie udało wstrzymują kolejną stymulację. Mam nadzieję, że mojego podejścia do crio to nie opóźni...ale boje się co to będzie jak przez wieczne obsuwy nie wykorzystam moich 3 prób do końca programu tj. do czerwca??? Po prostu finito? Czy z racji tego, że jestem zakwalifikowana mają obowiązek ze mną zakończyć wszystkie 3 procedury? Chodź z drugiej strony jak MZ im nie da kasy, to niby kto to sfinansuje...Orientujecie się jak to wygląda?

emi - oby to nie było nic poważnego :* Myślę, że jedna no spa nie zaszkodzi Stefci, ale lepiej ostrożnie obserwować sytuację.
moniusia ja mam 29 lat i AMH 3,88 - lekarze powiedzieli, że jest bardzo dobre...miałam dość małe dawki menopuru i pobrano 15 komórek
kropka - a po co rutinoscorbin ?
kate dziękuję za wszystkie info :* nie wiem czy wiesz, ale mam folder "info-forum" w którym mam kilka stron skopiowanych (głównie z Twoich wypowiedzi) :D hehehe co istotne a propos macicy, zarodków, różnych parametrów...to "zbieram" :))))

Najki- zawsze na jesieni biorę- nie jestem chora przez zime ale glownie dlatego ze przed punkcja dużo pracowalam.... zmeczona i przeziebienie mnie wzielo co sie skonczylo krwotokami z nosa. Jestem kelnerka
.... prawie chlusnelo na klienta :-) nic fajnego..
Teraz juz ok.

reklama
najki, to dobrze i do boju :)

co Ty mówisz, skończyła się? a co ile tak się kasa znów znajduje? Bo jakby co to chcę startować z mz jak się teraz nie uda.. nie wiem wydaje mi się, że muszą dać Ci wykorzystać te 3 próby i koniec ;/ ale nie wiem jak to jest..

Mniejsze niż ja? niż 150 miałaś dawki?

Haha ja też jej jakiś stary post sobie wydrukowałam apropos zarodków haha :)

Do góry