reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

nie bede CI pisała nie bój się bo sama pewnie bede trzesła gaciami :) Trzeba byc dobrej mysli i tyle na pozostaje nic innego nie mamy juz na to zadnego wpływu.....

reklama
no ja juz trzese:-) od tylu dni jeden temat w glowie.nawet na filmie nie moge sie skupic.ksiazka tez odpada bo mysli nie moge przepedzic.dwa dni temu bolal mnie strasznie brzuch jak na @ caly czas zreszta czuje jakbym ja miala zaraz dostac. wiem ze progesteron ma ja zatrzymac ale kazda wizyta w toalecie to stres:-(

To ja jesszcze nie jestem na tym etapie do kibelka jeszcze chodze bez stresu :p:p:p dobrze ze mamy to forum ... Bo pozzel juz mnie nie moze sluchac bo jestem monotematyczna a tutaj moge napisac wszytsko co chce kto chce przeczyta kto nie chce nie bedzie czytał :) Ale mozna liczyc na wsparcie i to jest fantastyczne :)

Ostatnia edycja:
dokladnie tak. takie forum to super sprawa bo nie trzeba zameczac nikogo w otoczenu:-)a zreszta nikt nie zrozumie nas lepiej niz druga kobieta borkajaca sie z tym samym problemem

Fruithope, Elfka- a wiec tak..... Se drzemke pierdyklam :) Od ok 12-14.40 ehheheh masakra :)
No tak a ale ja do pracy jezdze na 6 wiec o 5 popudka :/
Czuje sie ok oprocz tych boli... Tak dlugo sie staralam( wiem ze niektore dluzej nia moje 5 lat ale kazdy to liczy inaczej) ze teraz chyba to jeszcze takin nierealne .... Staram sie o tym zbyt duzo nie myslec..... Z wyjatkiem jak jestem z wami na forum :)
Czasami sobie przypominam ze jestesmy we "2" I tak w myslach mowie do moje just kropeczka zeby z nami zostala .
No I tez pracuje w restauracji a tam w Kuchni czasem woda na pozdlodze .... Trzeba uwazac zeby sie nie wywalic. Teraz pewnie nic by sie nie stalo ale jakby pozniej to bylaby masakra.
Caly czas mysle pozytywnie ale czasami mam mysli ze czemu mi mialoby sie udac ze 1 razem? Statystyki mowia co innego..... :(

Kropka.ja zadaje sobie to samo pytanie I mysle ze to bylby cud gdyby sie udalo a jednak gdzies w srodku gleboko wierze ze bedzie dobrze.musze w cos wierzyc bo bym zwariowala.

reklama
Elfka- wierze wierze :) musi sie udac :)
Tylko u mnie jak co to wszystko Od nowa.... Nie mam zadnych mrozaczkow ... Nic.
Wiec to znak ze 1 jajeczko jeden zarodeczek,1 raz I sie uda :)

Do góry