reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A co u mnie, chyba popadam w depreche, nic mnie nie cieszy, nawet mam takie myśli że nie wiem po co to robię, bo i tak się nie uda..Jak robię rachunek zysków i strat, to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że nic to wszystko nie dało. W końcu nie każdemu się udaję. Ten rok będzie dla mnie okropny.

Czyżby ;D ? O widzisz, to ja mam teraz takie uczucie jak Ty wtedy, że po co to robię i tak się nie uda;p to może jest dla mnie jeszcze szansa ;p

reklama
Kate.staram sie nie nastawiac ale ciezko to idzie.generalnie zmienne nastroje i tyle.nie wiedzialam ze bedzie az tak ciezko wytrzymac te dni.no nic,glowa do gory, powtarzam sobie ze bedzie dobrze,music byc:tak:

moniusia bo w efekcie wszystkie przechodzimy to tak samo:-) u mnie jeszcze M nie zgadzał się na ivf na początku, teraz uważa ze wybrał najlepiej jak potrafił. Jednak czasem wspomni o tych zarodkach, które się nie zaimplantowały czy zatrzymały. Ja jestem mniej wrażliwa, ale i tak drogę miałam trudną. Co najlepsze teraz się o tym nie pamięta:-p

lolitka ale ty wzrost modelki masz chyba 185? to wcale mnie nie dziwi ze dziecie najwyższe z klasy. Ja tez kiedyś byłam, a potem w 6 klasie zaczęłam malec:-( ale M ma 186 to może synek nie będzie karypel:-p

Cześć laski te "chude" i te już brzuchate
Jestem po wizycie. Otóż punkcja jednak w piątek o 8 rano ( przed 5 będę musiała wyjechać). Będzie około 10 jajców. Transfer w poniedziałek.
Mój dr na urlopie będzie więc inny mi poda kropki. Niebajko a Tobie kto wtedy podawał? U mnie prawdopodobnie dr Trzeciak.

Najki ????? Kciuki nadal.
Kropka Ty już po? A tak poza tym witam nowe dziewczyny. Trochę potrwa zanim Was ogarnę. Zresztą najki zaraz zrobi kalendarz to będzie wszystko jasne.
Kate jak samopoczucie dzisiaj?

Dziewczyny trzymam mocno kciuki!!! Za Was wszystkie!

Kate zwolnij i bedzie ok:))) wulkanie energii nasz:)

Bety szczesliwy transfer zrobil mi wlasnie Trzeciak:))))) bardzo fajny doktor, mlody i przystojny i kontaktowy:) wizyte u niego mialam przed transferem a nie po jak u G.:) no i transfer byl dla mniej nieprzyjemny niz z G. (u mnie szyjka pozarastana i sie meczyli po 15 min)

reklama
Dziewczyny trzymam mocno kciuki!!! Za Was wszystkie!

Kate zwolnij i bedzie ok:))) wulkanie energii nasz:)

Bety szczesliwy transfer zrobil mi wlasnie Trzeciak:))))) bardzo fajny doktor, mlody i przystojny i kontaktowy:) wizyte u niego mialam przed transferem a nie po jak u G.:) no i transfer byl dla mniej nieprzyjemny niz z G. (u mnie szyjka pozarastana i sie meczyli po 15 min)

Liczę, że i mnie przyniesie szczęście ta zamiana:tak:

Do góry