reklama
Bety72
Fanka BB :)
Potwierdzam złe wieści..10dpt beta spadla do 1.3
O nieeeeeeee! Najki strasznie mi przykro
Co teraz? Masz jakiś plan?
melissa
Zaangażowana w BB
najki przytulam mocno!!
tak sobie dziś pomyślałam, że ivf jest skuteczne...............ale jednak statystycznie trzeba długo walczyć......np. tutaj... w lipcu był skok, teraz cały sierpień nic i początki września znów nic......ciekawa jestem co która para zaskakuje
tak sobie dziś pomyślałam, że ivf jest skuteczne...............ale jednak statystycznie trzeba długo walczyć......np. tutaj... w lipcu był skok, teraz cały sierpień nic i początki września znów nic......ciekawa jestem co która para zaskakuje
annemarie
Melissa- invitro to 20-30 % szansy za kazdym podejsciem ze sie uda,czyli 70 % ze sie nie uda. Czyli gdzies do 4 razy powinno zaskoczyc.Z drugiej strony to loteria i czasami udaje sie od razu a czasami za 7 razemMi zadan lekarz nigdy nie powiedzial, ze tym razem sie musi uda, lekarze robia co moga na koncu rozstrzyga natura i biologia i z tym musimy sie niestety pogodzic.
Najki,tule Cie kochana mocno,i przychodzi mi do glowy bardzo brdzydkie slowo na F....a konczy na K. Nie daj sie babo
Najki,tule Cie kochana mocno,i przychodzi mi do glowy bardzo brdzydkie slowo na F....a konczy na K. Nie daj sie babo
melissa
Zaangażowana w BB
jhmm... ja zauważyłam,że zawsze podczas stymulki mam złe myśli ale im bliżej transferu tym bardziej się cieszę niech i u Ciebie się to zmieniPunkcja okolo poniedziałku. Szybko...a jednak mam zle mysli.
ja dziś ledwo żyję...jesień idzieu mnie żadnych nowosci, poza tym, ze jakos estrofem mnie usypia i powoduje rozstrój żołądka ;/ byle do soboty i dobrych wieści!
nooo patrz! nigdy nie trafiłam na te statystykiMelissa- invitro to 20-30 % szansy za kazdym podejsciem ze sie uda,czyli 70 % ze sie nie uda. Czyli gdzies do 4 razy powinno zaskoczyc.Z drugiej strony to loteria i czasami udaje sie od razu a czasami za 7 razem
noo i właśnie ta loteria...u nas zaskoczyło od razu...teraz 3 razy nie wiec.........niechże się te statystyki mylą bo mamy 2 mrożaki-słabeuszki i więcej walczyć nie możemy :/
powoli staram się przyzwyczaić do myśli, że będzie tylko 1 cud...
wczoraj rozmawialiśmy o adopcji i jednak też nie to jest nam pisane...kurde....marzyłam o 3-4 dzieci i jeszcze w tym bliźniaki mi się marzyły
reklama
inga po
najki bardzo mi przykro ,nie mam słow zeby Cie pocieszyc,....
Witam nowe dziewczyny elfka i Kropka
jja nadal w Białymstoku jak wróce to nadrobie zaległości fruti Ty juz po to trzymam kciuki, u mnie jeden zarodek( z 7 byly 2 dojrzałe i jeden sie zaplodnił) i czekam jutro mam nadzieje ze transfer jak bedzie zobaczymy czy dotrzyma.....
Witam nowe dziewczyny elfka i Kropka
jja nadal w Białymstoku jak wróce to nadrobie zaległości fruti Ty juz po to trzymam kciuki, u mnie jeden zarodek( z 7 byly 2 dojrzałe i jeden sie zaplodnił) i czekam jutro mam nadzieje ze transfer jak bedzie zobaczymy czy dotrzyma.....
Podziel się: