reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Alez produkujecie! Najki kciuki! Bubu mega gratuluję! :) Bety moja czekam na wiesci!

A u mnie dzis wizyta kontrolna. Czekam na tel od dr co do dawek leków. Po 3 komórki w jajnikach, mało, mam nadzieję ze wystarczy. Dodal mi antagoniste i clexane...w ogole średnio ogarniety ten moj doktorek. W środę kolejne podgladanie. Punkcja okolo poniedziałku. Szybko...a jednak mam zle mysli.

reklama
Najki, ja tez czekam na informację o Twojej becie! kciuków nie puszczam :)

Stacy, jak sie czujesz? mam nadzieję, że w weekend sporo odpoczywałaś! ;)

witam nowe dziewczyny! powodzenia!

u mnie żadnych nowosci, poza tym, ze jakos estrofem mnie usypia i powoduje rozstrój żołądka ;/ byle do soboty i dobrych wieści!

Aisha, przygotowuje się do crio. Od więc biorę estrpfem 3razy dziennie. W sb dowiem się, kiedy transfer;)
Kciuki za dobry rozwój wypadków u Ciebie:)

Witajcie :)

najki,
czekamy!

Emi, no to superancko :)

U mnie dzisiaj taka nuda w pracy, że czytam ten wątek trochę sobie od początku, co ileś stron ;D kate, ale się stresowałaś przyrostem Twojej pięknej betki ;p

Matko jak mi się dłuży .. tak bardzo chcę w końcu zrobić sobie pierwszy zastrzyk.. w sobotę dopiero wizyta..

Ostatnia edycja:
moniusia każdaz nas zaczyna tak samo... na początku jest nadzieja a potem deprecha:-p A potem już masz dość stresowania się. Aczkolwiek do której procedury doszłaś? poczytaj przy pierwszej co się działo...;-)

Bubu- mam jeszcze 2 na lodowisku,na szczescie:-)
jesli dobrze licze jestes jakies 2 tyg po transferze,niewiem kiedy mialas ostatni@@@@ bo od tego trzebaby bylo liczyc. W ciazy jestes tak czy siak,objawy moga byc od lekow, dowiesz sie nast razem jak rosnie Beta i jak sie dzidzia rozwija ,to bedziesz wiedziala wiecej. My sobie tu mozemy "gdybac":-):-):-)bez konca. Jak dlugo nie plamisz,nie krwawisz to nie szukalabym problemow.:tak:

reklama
Emi: oni zawsze tu mierza brzucho. Maja swoje wykresy i po nim mniej wiecej eidac czy ciaza sie rozwija prawidlowo (wiem, sredniowiecze). Mierza brzuch i orientacyjna mase dziecka macajac wzdluz i wszesz:)... Robia to bo bez usg nie moga zmierzyc dzidzi wiec to jest w zastepstwie. Jakbys odbiegla od norm to cie wysla do lekarza (przerabialam to bo ja chuda i zawsze mnie bylo za malo:). A fakt ze moje oba dzieci po 3.1 sie urodzily wiec olbrzymami nie byly... Ale moj starszy najwyzszy w grupie juz ( ma 3 latka z kawalkiem a wzrostowo juz 5 latek:)

Do góry