reklama
elfka37 wiem kochana że za wcześnie jeszcze musimy się pomęczyć , pytałam kiedy planujesz zrobić ja chyba w środę to będzie 8 dpt to już coś powinno wyjść.
Czuję się ok, po załamce kiedy okazało się że jest tylko jeden zarodek teraz jestem już spokojna, mogę spać. Bóle miałam do piątku teraz już nie, piersi trochę nabrzmiałe to tyle. Co znaczy "a zarodki sredniej jakosci" ? wiesz jakie miały oznaczenie?
Czuję się ok, po załamce kiedy okazało się że jest tylko jeden zarodek teraz jestem już spokojna, mogę spać. Bóle miałam do piątku teraz już nie, piersi trochę nabrzmiałe to tyle. Co znaczy "a zarodki sredniej jakosci" ? wiesz jakie miały oznaczenie?
jakosci sredniej to klasa B.ja robie ivf w Uk bo tu mieszkam I jest mi trudniej bo mimo ze mowie po angielsku to jednak ta bariera jezykowa zostaje. A bete bede robila w czwartek albo w piatek. Tez mam nabrzmiale cycki ale przed okresem tez tak mam czasami .Inka trzymam kciuki za Ciebie. Oby nam sie udalo :-)
fruitofhope
Fanka BB :)
Cześc dziewczyny
Kropka i elfka witajcie na forum rozgłoście się J
Kropka zaciskam &&&&&& za dzisiaj !!!!!
Elfka ja tez jestem świeżo po transferze J
Kate krzycze na Ciebie oszczędzaj się !!!!!
najki tak z mężem ustalilismy że jak tylko bedzie taka mozliwosc to decydujemy sie na dwa kropki
OMG to dopiero drugi dzien a ja juz świruje minuty godziny sie ciągna nie miłosiernie robie wszytsko zeby jakos czas zając ale myslenia nie potrafie wyłaczyc ......
Kropka i elfka witajcie na forum rozgłoście się J
Kropka zaciskam &&&&&& za dzisiaj !!!!!
Elfka ja tez jestem świeżo po transferze J
Kate krzycze na Ciebie oszczędzaj się !!!!!
najki tak z mężem ustalilismy że jak tylko bedzie taka mozliwosc to decydujemy sie na dwa kropki
OMG to dopiero drugi dzien a ja juz świruje minuty godziny sie ciągna nie miłosiernie robie wszytsko zeby jakos czas zając ale myslenia nie potrafie wyłaczyc ......
Hej hej:-)wiemy co czujesz .to czekanie......byloby lepiej zasnac na te dni I obudzic sie na testowaniealet niestety ,trzeba sie pomeczyca ja dzis slabszy dzien mam.boje sie ze wredota sie zbliza. Ja mam krotkie cykle 21 dni I boje sie ze zarodek nie ma tego czasu na zagniezdzenie. I muli mnie dzis tak jak na wredote
Jest już bardzo dużo nowych dziewczyn których historii nie znam ale wszystkim życzę spełnienia tego upragnionego celu i nie poddawania się pomimo porażek
Wyczytałam że dzis beta kontrolna Najki?dobrze kojarzę? bo jeśli tak to trzymam mocno kicuki za prawidłowy przyrost &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wyczytałam że dzis beta kontrolna Najki?dobrze kojarzę? bo jeśli tak to trzymam mocno kicuki za prawidłowy przyrost &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
bubu 520
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny
Wiem nowe staraczki
Najki powtarzasz dziś bete?
fruitohope - najgorsze to czekanie więc musisz znaleść coś by nie myśleć, czytaj książki oglądaj filmy spróbuję się zrelaksować
A ja umówiłam się do lekarza na piątek na szukanie kropka §
Cały czas śpię i jem, jak więcej pochodzę to mnie boli podbrzusze i jest mi nie dobrze. Czy to możliwe że tak szybko to się dzieje ( piersi to mam duuże, wczoraj nie zmieściłam się w koszule )
Wiem nowe staraczki
fruitohope - najgorsze to czekanie więc musisz znaleść coś by nie myśleć, czytaj książki oglądaj filmy spróbuję się zrelaksować
Cały czas śpię i jem, jak więcej pochodzę to mnie boli podbrzusze i jest mi nie dobrze. Czy to możliwe że tak szybko to się dzieje ( piersi to mam duuże, wczoraj nie zmieściłam się w koszule )
bubu 520
Zaangażowana w BB
Annemarie jestem po transferze 2 dniowego kropka, w 10 dpt beta 73 w 12 dpt 138, jedtem na l4 bo plamiłam prze 4 dni. W piątek idę do lekarza szukać kropeczka. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć to był mój 7 transfer. A teraz chyba zaczynam odczuwać zmiany w moim organiźmie, normalnie przesypiam 70% dnia i cały czas chce mi się jeść
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Wiem nowe staraczki
Bubu juz sie doszukalam,
kazda ciaza jest inna i inaczej przebiega. Mdlosci zaczynaja sie normalnie ok 7-8 tyg i ma to zwiazek z nasza ukochanaBeta HCG ktora osiaa w tym czasie powoli swoje max stezenie ,od 10-12 tyg znowu spada,potem jej poziom sie normuje i tak juz zostaje. Dlatego od 3 miesiaca dolegliwosci ustaja u wiekszosci kobiet,ale tez sa take ktore walcza do konca.Przy ciazy mnogiej mdlosci zaczynaja sie szybciej ,bo szybciej rosnie Beta(ale ty chyba mialas 1 zarodek ? ) wyprostuj mnie bo nie wiem. Zmeczenie ,wieczne spanie itp to dobre objawy i tez normalne. Nie wiem czy bierzesz progesteron, jesli tak ,moze byc ze od tego jestes zmeczona i nie miescisz sie tu i tam w koszule ;-) Bol podbrzusza ,to tez czesto efekt brania hormonow,oprocz tego rozciaga sie macica i tego nie da sie przeoczyc.Duzo sie dzieje i duzo zmienia,.Moim zdanie troche za szybko na te wszystkie przypadlosci ...ale moze faktycznie tak u Ciebie ma byc :-)ja nie mialam ,zadnych ,dokladnie nic.Dzisiaj lata mi pyskaty 15 latek po domu
Podziel się: