reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym wyluzowac ale jestem z natury sceptykiem takze... ciężko ;-)

No tak to jest - laski mowia wyluzuj juz wszystko zrobilas a ty i tak spinasz :) hahaha tak to musi tu byc i bedzie :)

Ja to tydzien sie ze soba troche pieściłam potem poszłam w gory hahaha nie chciało mi sie zreszta zalecali mi spacery po transferze :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1442076513.269503.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442076513.269503.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442076513.269503.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Emenems szacun :);-) ja sobie obiecałam ze bede spacerowała zakupuiłam sobie krokomierz bo bardzo sie boje ze zabardzo przybiore z moimi tendencjami i tarczyca ale w góry raczej nie pojde z moim uzalaniem sie nad soba i dmuchaniem na zimne :p:p:p mam czworonoga takze bedziemy godzinami spacerowac az bedzie przedemna uciekał ;-);-)

Kate_p7 - na NFZ raczej nie będę próbować, szkoda mi czasu .... Nie wiem czy kupować te suplementy o których mówisz, czy poczekać na konsultacje u lekarza ... Mąż teraz łyka FertiMenPlus ale żadnych efektów....

Jeżeli chodzi o moją endo to jak sie nazywa to badanie, gdzie pobierają komórki? Mam je zrobić sama, czy poczekać na to jak zaleci lekarz?

Melissa - dzięki za odpowiedź, szukam dobrego lekarza :) narazie tylko z polecenia Kate dr Wolski z warszawy, ale chetnie uslyszałabym czy ktoś poleca kogoś z Krakowa - miałabym wygodniejszy dojazd ... Oby to był takie proste jak mowisz :)))

Ostatnia edycja:
Kate_p7 - na NFZ raczej nie będę próbować, szkoda mi czasu .... Nie wiem czy kupiwać te suplementy o których mówisz, czy poczekać na konsultacje u lekarza ... Mąż teraz łyka FertiMenPlus ale żadnych efektów....

Jeżeli chodzi o moją endo to jak sie nazywa to badanie, gdzie pobierają komórki? Mam je zrobić sama, czy poczekać na to jak zaleci lekarz?

Melissa - dzięki za odpowiedź, szukam dobrego lekarza :) narazie tylko z polecenia Kate dr Wolski z warszawy, ale chetnie uslyszałabym czy ktoś poleca kogoś z Krakowa - miałabym wygodniejszy dojazd ... Oby to był takie proste jak mowisz :)))

Nie wiem czy sie pobiera komórki do samych badan ... Ogolnie jest to punkcja jajnikow robi sie jak sie robi in vitro

reklama
Kate_p7 - na NFZ raczej nie będę próbować, szkoda mi czasu .... Nie wiem czy kupować te suplementy o których mówisz, czy poczekać na konsultacje u lekarza

Melissa - oby to był takie proste jak mowisz :)))
tego Ci życzę :) nie mogę obiecać ale Ty obiecaj, że się nie poddasz na pierwszym zakręcie! uda się Wam!!
nie musisz kupować jeśli nie jesteś przekonana ale dobrze, że wiesz o co chodzi i w razie czego wypytasz lekarza :)

Do góry