reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym wyluzowac ale jestem z natury sceptykiem takze... ciężko ;-)

No tak to jest - laski mowia wyluzuj juz wszystko zrobilas a ty i tak spinasz :) hahaha tak to musi tu byc i bedzie :)

Ja to tydzien sie ze soba troche pieściłam potem poszłam w gory hahaha nie chciało mi sie zreszta zalecali mi spacery po transferze :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1442076513.269503.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442076513.269503.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442076513.269503.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Emenems szacun :);-) ja sobie obiecałam ze bede spacerowała zakupuiłam sobie krokomierz bo bardzo sie boje ze zabardzo przybiore z moimi tendencjami i tarczyca ale w góry raczej nie pojde z moim uzalaniem sie nad soba i dmuchaniem na zimne :p:p:p mam czworonoga takze bedziemy godzinami spacerowac az bedzie przedemna uciekał ;-);-)

Kate_p7 - na NFZ raczej nie będę próbować, szkoda mi czasu .... Nie wiem czy kupować te suplementy o których mówisz, czy poczekać na konsultacje u lekarza ... Mąż teraz łyka FertiMenPlus ale żadnych efektów....

Jeżeli chodzi o moją endo to jak sie nazywa to badanie, gdzie pobierają komórki? Mam je zrobić sama, czy poczekać na to jak zaleci lekarz?

Melissa - dzięki za odpowiedź, szukam dobrego lekarza :) narazie tylko z polecenia Kate dr Wolski z warszawy, ale chetnie uslyszałabym czy ktoś poleca kogoś z Krakowa - miałabym wygodniejszy dojazd ... Oby to był takie proste jak mowisz :)))

Ostatnia edycja:
Kate_p7 - na NFZ raczej nie będę próbować, szkoda mi czasu .... Nie wiem czy kupiwać te suplementy o których mówisz, czy poczekać na konsultacje u lekarza ... Mąż teraz łyka FertiMenPlus ale żadnych efektów....

Jeżeli chodzi o moją endo to jak sie nazywa to badanie, gdzie pobierają komórki? Mam je zrobić sama, czy poczekać na to jak zaleci lekarz?

Melissa - dzięki za odpowiedź, szukam dobrego lekarza :) narazie tylko z polecenia Kate dr Wolski z warszawy, ale chetnie uslyszałabym czy ktoś poleca kogoś z Krakowa - miałabym wygodniejszy dojazd ... Oby to był takie proste jak mowisz :)))

Nie wiem czy sie pobiera komórki do samych badan ... Ogolnie jest to punkcja jajnikow robi sie jak sie robi in vitro

reklama
Kate_p7 - na NFZ raczej nie będę próbować, szkoda mi czasu .... Nie wiem czy kupować te suplementy o których mówisz, czy poczekać na konsultacje u lekarza

Melissa - oby to był takie proste jak mowisz :)))
tego Ci życzę :) nie mogę obiecać ale Ty obiecaj, że się nie poddasz na pierwszym zakręcie! uda się Wam!!
nie musisz kupować jeśli nie jesteś przekonana ale dobrze, że wiesz o co chodzi i w razie czego wypytasz lekarza :)

Do góry