melissa
Zaangażowana w BB
nooo toooo niech się dzieciaki trzymają razem i mocno wżerają mamusię! a co!!!Hej
jestem już po transferze podali mi jadna balocyste w klasie A i jedna morule kompaktujaca w klasie A tyle jest napisane na wypisie oczywiscie pelna llista wspomagaczy ;-) Tak sie stresowałam transferem i tym zeby miec pelny pecherz że oczywiscie przesadziłam
ja też z pęcherzem za każdym razem nie potrafię wycyrklować
u nas każą leżeć 10 min więc się nie przejmuj, że nie dobiłaś do 30
a możesz napisać jakie wspomagacze?
Ja mam zawsze to samo a w ciąży nie jestem :/
kuuurdeczka zaczynam wątpić w mojego doktorka, chyba zbyt luźno podchodził do naszego przypadku, mógł ładować we mnie więcej leków a nie tylko podstawę :/
ale za późno to dostrzegłam :/ i nie ma sensu już zmieniać....w przyszłym miesiącu idziemy po jedyne i zarazem ostatnie mrożaczki i...........koniec naszych starań
dziś pękłam....rozryczałam się przy babci, mamie, siostrze, siostrzenicy i wyłam mężowi w domu....a wszystko dlatego, że chcieli mi pomóc w zaprawach.....krzyknęłam, że nie jestem w ciąży i sobie poradzę :/ ale mi głupio
ja miałam areszt domowy...zarządzony przez mamę...chodziłam tylko do wc.....właściwie od maja jestem w "ciąży leżącej", mama i siostra chcąc pomóc wyręczają mnie we wszystkim....no i dziś pękłam