reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
najki ty miałaś mrozaczka 3AB? czy cos pomyliłam? Co do bety nie panikuj, beta jest coś się dzieje. Zwykły lab pewnie nie są to super czułe odczynniki jak w invikcie. Moim zdaniem nie jest źle, trochę wiary. To nie było ET tylko crio, zastrzyku nie było na pękniecie.

najki, ale właśnie Ty nie miałaś zastrzyku przecież! Ja miałam 3 dnia jakoś 3,8 betę, a 6 dnia po transferze już 0,9!!! I to tylko po zastrzyku. Na bank coś się u Ciebie dzieje! Jeszcze, że 3-dniowy :) Dopiero zaczęła się produkcja! Ci mówię :)

Bety, ładnie, ja bym się cieszyła z takiego wyniku teraz :) Będzie super, zobaczysz :))

Ostatnia edycja:
Bety a ty tez ładnie rośniesz, jeszcze pewnie cos podrośnie:-) ale tak jak piszesz ważna jest jakość. Na pewno będą piękne zarodeczki:-p

reklama
Najki beta jest dodatnia, więc coś się dzieje, powtórz badanie. Ja trzymam za ciebie kciuki §§§§
Któraś musi mi towarzyszyć w tej przygodzie :-D, i myślę że będziesz to TY :-)

Do góry