reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No na wlasnie kurcze ostatnie pare dni mnie łapie ale lekko dopiero dzis tskie przegięcie było ... Ehhh zobaczymy dzis - ostrzegalam meza zeby sie nie przestraszył jak wrzasnę w nocy - bo tak to on wstaje 2.30 i go nie ma nad ranem :) a jutro sobota i bedzie :)

O matko a co on tak wcześnie wstaje?

Bo to kierowca :) i to w piekarni hehehe chodzi spac o 20 wstsje 2.30 po 5 latach sie przyzwyczaiłam :)

Ja jade na 8 to on wraca akurat z trasy i zawsze jak głupek trąbi jak ide z parkingu do pierkani Hahahahahha

Potem on rozpakowuje samochod a ja leze do siebie do biura popatrze co jest spoer*****ne i o 8 włącza sie telefon to juz wiem kto bedzie dzownil Jahahah lece za róg do niego i tam sobie chwile gadamy dopóki telefon nie dzwoni.
Potem on idzie ma przerwe, przychodzi moja kolezanka z biura i zajmuje kompa to ja ide po kawe i do personala mezowi dupe truć na przerwie hahaahah :)
W skrócie moj poranek :) lubie te poranki bo ide do pracy i wiem ze zaraz meza zobacze a jak chce mu wiocjy robic to rzucam sie i obcałowuje na srodku hali s on sie tak fajnie denerwuje :D

Za to przyzwyczajona jestem ze włączam se o 6.30 muze glosno o se latam e gaciach po domu i sie szykuje do pracy :)

Ha ha fajna wiocha :-D Niedługo będziesz zmuszona zmienić te przyzwyczajenia :-D W gaciach będziesz dalej latać ale z braku czasu na ubranie się a muzyka będzie płynęła z gardła córeczki ...ha ha taki żarcik :-D

No mam plan ja odstawiać do przedszkola 7.30 i sie malować w pracy w szatni i czesać :) 30 minut starczy :)
( bo to mała miejscowość wiec trase dom praca z postojem w przedszkolu w 10 minut zrobie hahah)

reklama
Do góry