reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
najki, o jaaa.. tyle siebie i nas będziesz trzymać w niepewności !? Ty niedobra :)
Zapisz mnie przy okazji na 19.09. na wizytę zwykłą, na antykach jeszcze :)

Bety, dawaj znać ilujajową wytłaczankę szykować ;-))

W samochodzie mam chyba ze cztery wytłaczanki po 10 ale tyle.bie chcę :-) Dziwny zbieg okoliczności bo podwoziłam córce kuzynki zaopatrzenie (studentka)a ona mi wpakowała puste wytłaczanki :-) Jakiś znak? :-)

Ciezaroweczki, mam pytanko :) już wiem że nie można spać na plecach... Na brzuchu to oczywiste ze nie da rady... Ale jak ze spaniem na prawym boku? Bo w necie znalazłam różne info - w niektórych miejscach piszą ze na prawym można, a w innych ze to tak samo niewskazane jak na plecach.... A ja mam już dość leżenia na lewym boku :p
Emi nie czytaj takich rzeczy, zdarza się, niestety, ale postaraj się tego nie czytac żeby się tym nie stresować...

Ciezaroweczki, mam pytanko :) już wiem że nie można spać na plecach... Na brzuchu to oczywiste ze nie da rady... Ale jak ze spaniem na prawym boku? Bo w necie znalazłam różne info - w niektórych miejscach piszą ze na prawym można, a w innych ze to tak samo niewskazane jak na plecach.... A ja mam już dość leżenia na lewym boku :p
Emi nie czytaj takich rzeczy, zdarza się, niestety, ale postaraj się tego nie czytac żeby się tym nie stresować...

No wiec tak ... Spanie ... Staram sie usypiać na lewym na rogalu tym duzym do spania ale to ciezko... Spie tez na prawym, a czasami obudzę sie w nocy i widze ze leze na plecach ... Walczę z tym walczę, czasami tez na brzuchu spie tak torche bo u mnie fizycznie da rade bez problemu tylko chyba dziecku to sie nie podoba

Wiec tak - od 28tc bede sie mega pilnowac zeby lewy bok - poki co lewy i prawy :)

No ja od wczoraj próbuje spać na rogalu ale mi niewygodnie... Możliwość spania też na prawym boku byłaby dla mnie dużym udogodnieniem :)

reklama
Do góry