Bety72
Fanka BB :)
Ola szybkiego powrotu do zdrówka i domku :-) Trzymajcie się z Marysią. Pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OlaSzy ja tez muszę zrobić posiew, bo ja już 5x dziennie w nocy do kibla latam i mój M notorycznie nie wyspany. Ale przed ciążą biegałam 1-2x w nocy, więc teraz ten wzrost może być normalny tym bardziej, że z morfologii, moczu ani posiewu nic nie wynikało. Może po prostu mam kiepski pęcherz. Albo cukrzyca się rozwija...
Emi babo a jakie to ma znaczenie ile przytyłam? jeżeli kto jest szczupły przytyje więcej, tkanka tłuszczowa musi być bo to ona jest spalana w pierwszych tygodniach kp. Zatem po ciąży zostaje minimalnie 3,5 - 4kg tkanki tłuszczowej. Ja obecnie ważę 67kg przy wzroście 168, ty masz wzrost 175 i pewnie nie ważysz więcej niż 70kg, więc nie ma sensu porównywać kto ile przytył.
Cos mnie dzisiaj rozkłada, czuje się fatalnie, humor do dooopy jeszcze ciężko mi się spało. No i chyba cukier się zaczyna psuć...może to tez nerwy..
Edit: u mnie są straszne wahania wagi, w okresach intensywnego wzrostu dziecka. Np. w ciągu tygodnia przytyje 1kg, a potem waga stoi albo troszkę spadnie. Moim zdaniem wzrost wagi nie idzie liniowo, tylko skokowo, i w sumie jak to w naturze to miało by sens.