reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najki kciuki za twoją bete

bubu 520 gratuluje :) Cieszę się że napisałaś, podniosłaś mnie na duchu. Też jestem po 7 transferze 3-dniowego kropka.

Wpiszcie mnie proszę do kalendarza, 16 zrobię bete w 8dpt. może i mnie przyniesie to szczęście.

Bubu - gratulacje ;-)

Kate - ostatnio nie badałam progesteronu. Mocz i morfologia mam bardo dobre wyniki. Lekarz nie miał zastrzeżeń. Jak byłam na wizycie 01.09 to crl było 24,2mm. A dziś z tego wszystkiego nie wiem. :-( jak wszystko będzie ok to we wtorek mam wizytę. Zapytam o wszystko i w sobotę pójdę zbadać progesteron.

Aktualny kalendarz :)

WRZESIEŃ:

11: Bety72 - podglądanie jajec
11: najki - wysoka beta!
12: fruitofhope - transfer :)
12: inga po - pick up (?)
15: stacy - wizyta kontrolna i usg
16: inka26 - wysoka beta!
17: kate_p - USG spotkanie z maluszkiem :)
19: Bety72 - pick up (?)
19: anika11 - wizyta przed crio
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza ;)

PAŹDZIERNIK:

14:
Hess - konsultacja w nowej klinice
20:
Edenlayn - wizyta u położnej

stacy CRL dobre:-) idealne jak na ten czas, nie lubimy za małych dzieci, za dużych tez nie:-p Może weź sobie wolne i odpocznij trochę, bo nie jesteśmy jak "większość" kobiet. Ivf wyniszcza psychicznie, do tego te hormony organizm musi się zregenerować, ale kiedy? jak buduje nowego człowieka:-p zdrówka i dbaj o sobie.

inka czasem na szczęście trzeba dłużej poczekać:-)

Bubu GRATULACJE!!!!!!!
Najki kciuki za mega wysoką betę kochana
kate i emi jak wam zazdroszczę ze z was takue chudzinki ehh ja to pewnie ze 100 kg przybiore juz teraz podczas stymulacji przynajmniej mam dwa kg na plusie hej no ale dla bąbelka wszystko się zrobi

Dzwonili nadal jest 7 siłaczów i wszystkie się dzueka i są symetryczne hsk narazie w sobotę o 8 30 będę e ciąży

Bubu GRATULACJE!!!!!!!
Najki kciuki za mega wysoką betę kochana
Emi kate hsk wam zazdroszczę chudzinki takiej wagi ja juz mam 2 kg na plusie także jeszcze ze 100kg przytyje niestety nam tendencje do tycia ale bąbelek najważniejszy jest

Dzwonili do mnie z kliniki nadal jest siedem mocarzy dxieks się ładnie i symetrycznie takze w sobotę o 8 30 będę w ciąży

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry