reklama
Najki kciuki za twoją bete
bubu 520 gratuluje Cieszę się że napisałaś, podniosłaś mnie na duchu. Też jestem po 7 transferze 3-dniowego kropka.
Wpiszcie mnie proszę do kalendarza, 16 zrobię bete w 8dpt. może i mnie przyniesie to szczęście.
bubu 520 gratuluje Cieszę się że napisałaś, podniosłaś mnie na duchu. Też jestem po 7 transferze 3-dniowego kropka.
Wpiszcie mnie proszę do kalendarza, 16 zrobię bete w 8dpt. może i mnie przyniesie to szczęście.
stacy
Fanka BB :)
Bubu - gratulacje ;-)
Kate - ostatnio nie badałam progesteronu. Mocz i morfologia mam bardo dobre wyniki. Lekarz nie miał zastrzeżeń. Jak byłam na wizycie 01.09 to crl było 24,2mm. A dziś z tego wszystkiego nie wiem. :-( jak wszystko będzie ok to we wtorek mam wizytę. Zapytam o wszystko i w sobotę pójdę zbadać progesteron.
Kate - ostatnio nie badałam progesteronu. Mocz i morfologia mam bardo dobre wyniki. Lekarz nie miał zastrzeżeń. Jak byłam na wizycie 01.09 to crl było 24,2mm. A dziś z tego wszystkiego nie wiem. :-( jak wszystko będzie ok to we wtorek mam wizytę. Zapytam o wszystko i w sobotę pójdę zbadać progesteron.
najki
Aktualny kalendarz
WRZESIEŃ:
11: Bety72 - podglądanie jajec
11: najki - wysoka beta!
12: fruitofhope - transfer
12: inga po - pick up (?)
15: stacy - wizyta kontrolna i usg
16: inka26 - wysoka beta!
17: kate_p - USG spotkanie z maluszkiem
19: Bety72 - pick up (?)
19: anika11 - wizyta przed crio
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza
PAŹDZIERNIK:
14: Hess - konsultacja w nowej klinice
20: Edenlayn - wizyta u położnej
WRZESIEŃ:
11: Bety72 - podglądanie jajec
11: najki - wysoka beta!
12: fruitofhope - transfer
12: inga po - pick up (?)
15: stacy - wizyta kontrolna i usg
16: inka26 - wysoka beta!
17: kate_p - USG spotkanie z maluszkiem
19: Bety72 - pick up (?)
19: anika11 - wizyta przed crio
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza
PAŹDZIERNIK:
14: Hess - konsultacja w nowej klinice
20: Edenlayn - wizyta u położnej
stacy CRL dobre:-) idealne jak na ten czas, nie lubimy za małych dzieci, za dużych tez nie Może weź sobie wolne i odpocznij trochę, bo nie jesteśmy jak "większość" kobiet. Ivf wyniszcza psychicznie, do tego te hormony organizm musi się zregenerować, ale kiedy? jak buduje nowego człowieka zdrówka i dbaj o sobie.
inka czasem na szczęście trzeba dłużej poczekać:-)
inka czasem na szczęście trzeba dłużej poczekać:-)
fruitofhope
Bubu GRATULACJE!!!!!!!
Najki kciuki za mega wysoką betę kochana
kate i emi jak wam zazdroszczę ze z was takue chudzinki ehh ja to pewnie ze 100 kg przybiore juz teraz podczas stymulacji przynajmniej mam dwa kg na plusie hej no ale dla bąbelka wszystko się zrobi
Dzwonili nadal jest 7 siłaczów i wszystkie się dzueka i są symetryczne hsk narazie w sobotę o 8 30 będę e ciąży
kate i emi jak wam zazdroszczę ze z was takue chudzinki ehh ja to pewnie ze 100 kg przybiore juz teraz podczas stymulacji przynajmniej mam dwa kg na plusie hej no ale dla bąbelka wszystko się zrobi
Dzwonili nadal jest 7 siłaczów i wszystkie się dzueka i są symetryczne hsk narazie w sobotę o 8 30 będę e ciąży
fruitofhope
Bubu GRATULACJE!!!!!!!
Emi kate hsk wam zazdroszczę chudzinki takiej wagi ja juz mam 2 kg na plusie także jeszcze ze 100kg przytyje niestety nam tendencje do tycia ale bąbelek najważniejszy jest
Dzwonili do mnie z kliniki nadal jest siedem mocarzy dxieks się ładnie i symetrycznie takze w sobotę o 8 30 będę w ciąży
Emi kate hsk wam zazdroszczę chudzinki takiej wagi ja juz mam 2 kg na plusie także jeszcze ze 100kg przytyje niestety nam tendencje do tycia ale bąbelek najważniejszy jest
Dzwonili do mnie z kliniki nadal jest siedem mocarzy dxieks się ładnie i symetrycznie takze w sobotę o 8 30 będę w ciąży
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: