Emi to może być woda, albo żelazo jak nadal bierzesz..
Biore biore biore dopiero za 2 tygodnie kontrola .. Nie pomyslałam o tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emi to może być woda, albo żelazo jak nadal bierzesz..
kobietki, dziś 6dpt - a ja boję się iść zrobić betę
planowałam w poniedziałek (10dpt), ale chyba nie wytrzymam do po-weekendzie...chcę i nie chcę
lolitka no ja mam nadzieje że dobije max. do 71kg, ale niższa jestem.. Chociaż pewnie to pobożne życzenia zostało mi jeszcze 10tygodni, wiec musi być min.+5kg co daje 72kg minimum..:-(
emi no ja na pewno dobije do 68kg . Zakładam sobie kłódkę na lodówkę, wtedy dobije do 71kg. Z drugiej strony, ja zdrowo to 11-12kg to powinnam "zdrowo" ważyć 74-75kg, ale ja mam magazyny na kp, duuuuzio magazynku do kp:-) wiec może się uda dobić do tych 71kg. Na razie poszliśmy na układ z M on nie pije piwka a ja nie jem słodyczy. Pewnie domyślasz się komu lepiej postanowienie wychodzi
najki jest ryzyko jest zabawa:-) Jak się udało, cos powinno już być, jeszcze jest 30% szans ze beta pokaże się w 10dpt. Ale to nie rokuje dobrze... Zatem zrób, jakby co będziesz skakać z radości, albo nastawiać się na to ze to jeszcze nie ten czas...Ja osobiście lubię dawkować szok, ale decyzja należy do Ciebie. Możesz sobie cały czas żyć w błogiej nieświadomości, albo się stresować ze nic nie wiesz, albo się stresować ze zrobiłaś nie potrzebnie.. tak czy siak będziesz się denerwować. Bo raczej jesteś jak ja - wolisz mieć czarno na białym a nie jak Ci ktoś bajki wciska.