reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

anika - chyba:D?
jeśli to dopiero początkowe ,plamienie, to ja jako pierwszy dzień liczyłabym moment kiedy zacznie się porządne krwawienie.
Więc jeśli to pisałaś w nocy i dziś się rozkręci to jutro uznałabym za 2DC i zaczęłabym estrofem :tak:

reklama
Najki, Bety, dzieki :)) napisałam chyba, bo ta moja @ czasem długo się rozkręca i zanim plamienie przejdzie w krwawienie, to trochę może potrwac ;) ale nie tym razem - z rana przywaliła z grubej rury, wiec wątpliwości juz nie mam :p od jutra estrofem, a 18.09 wizyta przed crio, więc Najki możesz mnie wrzucic do kalendarza :)

dziewczyny naturolubne, a co powiecie na temat czystka i ubichinonu? :)

Dzwoniłam do kliniki, jest fatalnie tylko 2 komórki były ok, jedna się zapłodniła. Transfer jutro już wiem że nic z tego nie będzie :( zmiana kliniki chyba nie była dobrą decyzją.

Mam ochote wrzesien wykreslic z kalendarza:-:)-:)-(inka, jak to glupio teraz zabrzmi...a moze to jest ten jedyny??? nie bede Cie na sile pocieszac ,ale jeszcze nie przekreslaj wszystkiego.Chociaz nasze przeczucia zadko nas myla...:baffled:.Zacisniete:tak::tak::tak:

inka u mnie z 15 komórek odmroziły się 2. Z tych dwóch był 1en zarodek i ciąża:-p nigdy nie wiadomo jak będzie. A u mnie komórki zniszczone przez mrożenie były, no i estradiol bo była hiperka. Zatem u Ciebie to dużo lepsze komóreczki są;-)wiec nie myśl źle.

inka26 moja pierwsza stymulacja 17 komórek, zapłonione na 2/2 - ciąży brak dwa zarodki jeden słaby drugi ładny. Potem z 15 tylko 2 komórki, zapłodniły się obie i jeden zarodek został na chwile. Mimo ze był słaby bo to morula w 5 dobie, no i w ogóle dramat była ciąża. Potem druga stymulacja, tez przekreśliłam jak się dowiedziałam ze na 16 oocytów tylko 6 było dojrzałych:-( potem zapłodniło się tylko 3, gdzie zawsze było 100%. A się okazało ze ten jeden jedyny to był ten dobry:-p Mimo ze dwa ostatnie transfery szły tragicznie, to one właśnie kończyły się ciążą, wiec jest szansa ze się uda:tak:

reklama
Do góry