reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

anika - chyba:D?
jeśli to dopiero początkowe ,plamienie, to ja jako pierwszy dzień liczyłabym moment kiedy zacznie się porządne krwawienie.
Więc jeśli to pisałaś w nocy i dziś się rozkręci to jutro uznałabym za 2DC i zaczęłabym estrofem :tak:

reklama
Najki, Bety, dzieki :)) napisałam chyba, bo ta moja @ czasem długo się rozkręca i zanim plamienie przejdzie w krwawienie, to trochę może potrwac ;) ale nie tym razem - z rana przywaliła z grubej rury, wiec wątpliwości juz nie mam :p od jutra estrofem, a 18.09 wizyta przed crio, więc Najki możesz mnie wrzucic do kalendarza :)

dziewczyny naturolubne, a co powiecie na temat czystka i ubichinonu? :)

Dzwoniłam do kliniki, jest fatalnie tylko 2 komórki były ok, jedna się zapłodniła. Transfer jutro już wiem że nic z tego nie będzie :( zmiana kliniki chyba nie była dobrą decyzją.

Mam ochote wrzesien wykreslic z kalendarza:-:)-:)-(inka, jak to glupio teraz zabrzmi...a moze to jest ten jedyny??? nie bede Cie na sile pocieszac ,ale jeszcze nie przekreslaj wszystkiego.Chociaz nasze przeczucia zadko nas myla...:baffled:.Zacisniete:tak::tak::tak:

inka u mnie z 15 komórek odmroziły się 2. Z tych dwóch był 1en zarodek i ciąża:-p nigdy nie wiadomo jak będzie. A u mnie komórki zniszczone przez mrożenie były, no i estradiol bo była hiperka. Zatem u Ciebie to dużo lepsze komóreczki są;-)wiec nie myśl źle.

inka26 moja pierwsza stymulacja 17 komórek, zapłonione na 2/2 - ciąży brak dwa zarodki jeden słaby drugi ładny. Potem z 15 tylko 2 komórki, zapłodniły się obie i jeden zarodek został na chwile. Mimo ze był słaby bo to morula w 5 dobie, no i w ogóle dramat była ciąża. Potem druga stymulacja, tez przekreśliłam jak się dowiedziałam ze na 16 oocytów tylko 6 było dojrzałych:-( potem zapłodniło się tylko 3, gdzie zawsze było 100%. A się okazało ze ten jeden jedyny to był ten dobry:-p Mimo ze dwa ostatnie transfery szły tragicznie, to one właśnie kończyły się ciążą, wiec jest szansa ze się uda:tak:

reklama
Do góry