Aisha, o proszę, to mimo wszystko pewnie musiały być mocne zarodki , a pamiętasz jakie zarodki miałaś? Heh nieźle, że wyniki się poprawiły, nigdy nie wiadomo ja AMH dobre i niby reszta ze mną ok, mąż tylko obniżone parametry nasienia, ale ma dużo plemników, więc jest z czego wybierać. Teraz pierwsze podejście komercyjnie, 4 komórki, 2 zarodki i wczoraj się dowiedziałam, że nic z tego.. cała procedura na nic.. Teraz podchodzimy drugi raz..
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Aisha, o proszę, to mimo wszystko pewnie musiały być mocne zarodki , a pamiętasz jakie zarodki miałaś? Heh nieźle, że wyniki się poprawiły, nigdy nie wiadomo ja AMH dobre i niby reszta ze mną ok, mąż tylko obniżone parametry nasienia, ale ma dużo plemników, więc jest z czego wybierać. Teraz pierwsze podejście komercyjnie, 4 komórki, 2 zarodki i wczoraj się dowiedziałam, że nic z tego.. cała procedura na nic.. Teraz podchodzimy drugi raz, za ostatnią kasę
a tu sie monia z toba nie zgodze, wydoroslalas przez jeden dzien i zrozumialas jak to wszystko dziala.Wierz mi ,ze to juz polowa sukcesu,jak przestajemy sie "rzucac" i zaczynamy ze spokojem ,bez emocji do tematu podchodzic.
fruitofhope
Witaj Aisha im NAS więcej tym lepiej Rozgość się i przygotuj na jazdę bez trzymanki :-);-)hehe
fruitofhope
I takie chwile są najcudowniejsze kiedy cię przekreślają a tu boomMoniusia zarodki AI AI-II. O jeju współczuję, ale wiesz nam nie dawali szans...a udało się!
anne, tia ;p nie wiem to, że też płacę mnie nigdy nie uspokoi i, że się może nie udać ;p wiem, że tego się nie przelicza, ale jednak boli trochę. A ja nigdy w tym fakcie nie dorosnę i zawsze będę rzucać itd moje podejście do tej sprawy raczej się nie zmieni, więc kolejne podejście raczej będzie jeszcze bardziej nerwowe i "płaczące" bo cały czas czuję, że nie uda się drugi raz też i nerwy przed tym podejściem mam większe na pewno niż przed pierwszym mimo, że już wszystko wiem co i jak no, ale chociaż tak czuję się może faktycznie troszkę luźniej mimo wszystko.
Aisha, no, ale chociaż piękne zarodki to ma szansę się udać, a te moje to bidy..
właśnie wczoraj po pijanemu spaliłam ich zdjęcie ;p M. się rozpłakał i pytał dlaczego to zrobiłam, a po co mam trzymać zdjęcie kiedy ich nie ma już.. eh później za każdym razem jakbym się na nie natknęła to by się płakało
Aisha, no, ale chociaż piękne zarodki to ma szansę się udać, a te moje to bidy..
właśnie wczoraj po pijanemu spaliłam ich zdjęcie ;p M. się rozpłakał i pytał dlaczego to zrobiłam, a po co mam trzymać zdjęcie kiedy ich nie ma już.. eh później za każdym razem jakbym się na nie natknęła to by się płakało
Ostatnia edycja:
Bety72
Moniusia teraz to mnie doprowadziłaś do łez :-(
Witaj moja Aisho kochana.
OlaSzy nie 6 a 3 ha ha, ale nadal NIE dla CC! Też nie rozumiem tych dziewczyn co tylko od bólu uciekają.
Witaj moja Aisho kochana.
OlaSzy nie 6 a 3 ha ha, ale nadal NIE dla CC! Też nie rozumiem tych dziewczyn co tylko od bólu uciekają.
Ostatnia edycja:
annemarie
Monia ,jak tracimy to co tak bardzo kochamy,to zawsze boli.Ale nabieramy respektu do sprawy,bo zaczynam myslec ...no ok. nie udalo sie pierwszy raz,,moze sie i 2 tez nie udac. Wiec nie robie sobie cisnienia,bo wiem ,ze moze byc roznie.Taka samoobrona.Ale liczysz sie juz z tym.Ja juz w sumie 3 raz dostalam po glowie i za kazdym razem jestem silniejsza .Cisnienie mam ogromne,bo pytanie co dalej ???na ktore chwilowo nie mam odpowiedzi,nie daje mi spokoju.Ale wiem ,ze DALEJ bedzie i pampersy tez beda:-)smierdzace jak diabli...;-)
Fusun
Aisha :-)
reklama
Podziel się: