fruitofhope
Fanka BB :)
Witam. Czy są tu jakieś kobitki które aktualnie starają się o dzidziusia?![]()
Myśle, że nie jedna tutaj ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam. Czy są tu jakieś kobitki które aktualnie starają się o dzidziusia?![]()
kate, o, dzięki właśnie weszłam, żeby Ciebie o to zapytaća tu już odpowiedź
czyli nie ma co ryzykować z krótkim? Myślałam, że u mnie może to lepiej podziałać. Ok, to jem tabsy choćby ze względu na torbiele
A @ kiedy przyłazi po odstawieniu tych wszystkich? chyba normalnie nie? Bo mam wrażenie, że zaraz przylezie, więc już bym połykała anty od jutra, pojutrza.
Witaj AishaA za którym razem udało Ci się z córcią?
I jak to było wszystko u Ciebie?
Witamy Cie Lui,
bardzo mi sie twoje pytanie spodobalo,,,,czy sa tu takie co sie staraja o dzidziusia????:-) No staramy sie ,tylko nie zawsze nam to wychodzi;-)Ogolnie trafiles na ekipe wyznania :co nas nie zabije to nas wzmocni...i razem placzemy ,i cieszymy sie i postawimy do pionu jak trzeba. Pelen zakres uslug
A dlaczego Ci rece opadaja ?
Macie rację z tym CC. Ja bardzo chciałam naturalnie ale mój organizm w ogóle nie chciał ruszyć a i lekarz ze względu na mój "młody" wiek i pierwszą ciąże zadecydował, że CC. Dal mnie była to masakra. Trochę mnie Ola wystraszyłaś z tym wrastaniem w bliznę itp. :-( Bo teraz jak będę w ciąży a będęto mogą z góry mnie skazać na CC.
Powiedźcie mi kochane czy to że biorę już 10 dzień gonapeptyl (długi protokół) a mam 33dc i nadal brak tej francy (jak nie chcę to przyłazi) to nic nie namiesza później? W poniedziałek lekarz widział na usg, że zaczyna się złuszczanie ale chyba ja mam jakiś kanał Lamanche bo coś długi jej ta droga schodzi.:-)