fruitofhope
Fanka BB :)
Witam. Czy są tu jakieś kobitki które aktualnie starają się o dzidziusia?
Myśle, że nie jedna tutaj ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam. Czy są tu jakieś kobitki które aktualnie starają się o dzidziusia?
kate, o, dzięki właśnie weszłam, żeby Ciebie o to zapytać a tu już odpowiedź czyli nie ma co ryzykować z krótkim? Myślałam, że u mnie może to lepiej podziałać. Ok, to jem tabsy choćby ze względu na torbiele
A @ kiedy przyłazi po odstawieniu tych wszystkich? chyba normalnie nie? Bo mam wrażenie, że zaraz przylezie, więc już bym połykała anty od jutra, pojutrza.
Witaj Aisha A za którym razem udało Ci się z córcią? I jak to było wszystko u Ciebie?
Witamy Cie Lui,
bardzo mi sie twoje pytanie spodobalo,,,,czy sa tu takie co sie staraja o dzidziusia????:-) No staramy sie ,tylko nie zawsze nam to wychodzi;-)Ogolnie trafiles na ekipe wyznania :co nas nie zabije to nas wzmocni...i razem placzemy ,i cieszymy sie i postawimy do pionu jak trzeba. Pelen zakres uslug
A dlaczego Ci rece opadaja ?
Macie rację z tym CC. Ja bardzo chciałam naturalnie ale mój organizm w ogóle nie chciał ruszyć a i lekarz ze względu na mój "młody" wiek i pierwszą ciąże zadecydował, że CC. Dal mnie była to masakra. Trochę mnie Ola wystraszyłaś z tym wrastaniem w bliznę itp. :-( Bo teraz jak będę w ciąży a będę to mogą z góry mnie skazać na CC.
Powiedźcie mi kochane czy to że biorę już 10 dzień gonapeptyl (długi protokół) a mam 33dc i nadal brak tej francy (jak nie chcę to przyłazi) to nic nie namiesza później? W poniedziałek lekarz widział na usg, że zaczyna się złuszczanie ale chyba ja mam jakiś kanał Lamanche bo coś długi jej ta droga schodzi.:-)