reklama
stacy
Fanka BB :)
U mnie fasolka ma 24mm, serduszko bije, badania kontrolne które robiłam prawidłowe. Jedynie co zmartwilo lekarza to moje niskie ciśnienie. Miałam 90 i coś tam. W sumie zwalam to na pogodę, ale mówił że w razie czego mogę wypić jedną słabą kawę. Waga na razie w dół 0,5 kg od wagi początkowej. ;-)
Moniusia - nie poddawaj się, tu na forum naprawdę są przypadki gdzie dziewczyny walczyły i się udało.
Moniusia - nie poddawaj się, tu na forum naprawdę są przypadki gdzie dziewczyny walczyły i się udało.
anika11
Ja piosenkę lubię, wracam do niej czasem
Annę, jesteś niesamowita!!! Nie wiem, skąd czerpiesz siły i jakie nieZliczone masz ich pokłady, ale takiej empatii, zrozumienia i wyczucia ze świeca szukać. Życzę Ci z całego serducha wszystkiego dobrego!!!
Fruit, ale zbiory się szykuja
Monisia, starania uczą cierpliwości i pokory. Coraz bardziej się tego uczę. Sił!!
Annę, jesteś niesamowita!!! Nie wiem, skąd czerpiesz siły i jakie nieZliczone masz ich pokłady, ale takiej empatii, zrozumienia i wyczucia ze świeca szukać. Życzę Ci z całego serducha wszystkiego dobrego!!!
Fruit, ale zbiory się szykuja
Monisia, starania uczą cierpliwości i pokory. Coraz bardziej się tego uczę. Sił!!
stacy
A i zapomniałam dodać ciąża pojedyncza :-)
Proszę mnie wpisać na 15 września kolejna wizyta.
Proszę mnie wpisać na 15 września kolejna wizyta.
fruitofhope
Stacy fantastyczne wiadomości :-) oby tak dalej
fruitofhope
Dziewczyny mam pytania do weteranek czy odżywiacie się jakos specjalnie podczas stymulacji chodzi mi konkretnie o ostatni etap przy zagnieżdżaniu zarodka
stacy, emi, super )) ! stacy, a niskie ciśnienie to coś złego w ciąży? Bo ja mam zazwyczaj 90/60 wyżej to rzadko, nawet czasami na 80/50, ale wszyscy lekarze zawsze mówią, że będę żyła dłużej ;p
Od razu zaczynamy drugą procedurę, tylko kurde znowu dr-ka chce zacząć od anty.. a ja mam wrażenie, że może to mimo tego, że niby pomagają lepiej zareagować to może u mnie byłoby odwrotnie gdybym ich nie stosowała.. chyba pojedziemy do kliniki i popytam o krótki protokół..
Od razu zaczynamy drugą procedurę, tylko kurde znowu dr-ka chce zacząć od anty.. a ja mam wrażenie, że może to mimo tego, że niby pomagają lepiej zareagować to może u mnie byłoby odwrotnie gdybym ich nie stosowała.. chyba pojedziemy do kliniki i popytam o krótki protokół..
agulla84
Moniusia tak zapytaj o krótki protokół rozumiem ze nic nie udało się zamrozić
reklama
stacy, emi, super )) ! stacy, a niskie ciśnienie to coś złego w ciąży? Bo ja mam zazwyczaj 90/60 wyżej to rzadko, nawet czasami na 80/50, ale wszyscy lekarze zawsze mówią, że będę żyła dłużej ;p
Duzo lepiej jak niskie bo w ciazy i tak troche do gory idzie - ja w ciazy mam 101/60 i to podwyższone jest i kazdy lekarz mowi ze tp bezpieczniej
Podziel się: