reklama
BetaBeta
Fanka BB :)
wynik hcg z dziś 102 mlu/ml to chyba dobry wynik ? Jak myślicie dziś 12dpt? Oby ładnie rosła
gratulacje!!!!
BetaBeta
Fanka BB :)
sikajta sikajta - i oby 2 czerwone sie pojawily u kazdego...
A kiedy ty startujesz Lolitka?
I tu sie mylisz kochana! Pamietasz jak było ze mna trzy test i dwie kreski " ciaza" jest ale jej nie ma. Szczeze zadnej nie życze!!Babeczki-Schizeczki, ale tu sie u Was dzieje, uhhh. Poschuizujecie, pomartwicie sie i jak zobaczycie 2 kreseczki to Wam przejdzie na 5 minut i potem zacznie sie nowa schiza.
Iniiiia - Ty nie wariuj, Kobieto, masz II kreski, chyba tutaj jeszcze sie nie zdarzylo, ze ktos mial pozytywnego sikanca a betke zerowa. Owszem, bylo odrowtnie - test nic nie pokazal a betka rosla. Tak wiec wg. mnie jestes w 100% ciazy i jutro badanie krwi to potwierdzi.Trzymam kciuki za Was wszystkie.
rzadki przypadek ze mnie !! Pozdrawiam i kibicuje wszystkim.....
to nie jest dobry wynik, ale fantastyczny:-). Teraz trzymam kciuki aby ladnie rosla i gratuluje juz oficjalnie.Wynik HCG z dziś 102 mlU/ml to chyba dobry wynik ? Jak myślicie dziś 12dpt? Oby ładnie rosła
Super!! :-) oby teraz pikenie rosła!!Wynik HCG z dziś 102 mlU/ml to chyba dobry wynik ? Jak myślicie dziś 12dpt? Oby ładnie rosła
Ja juz po wizycie...od jutra zaczynamy stymulacje kolejna wizyta w nastepną sobote :-) ehh ciesze sie bardzo ..czekam na wasze ciazowe wiruski :-):-):-):-)
reklama
Podziel się: