reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Poprzednich dwóch promotorów na studiach inżynierskich i licencjackich miałam jak marzenie - bez żadnego ale wszystko akceptowali z dniem wysłania, jedynie czepiali się wstępu i zakończenia (bo to czyta recenzent):-D a teraz trafiła mi się taka profesor, że każde jedno słowo analizuje przez pół roku. Mam tylko nadzieje, że przed porodem się obronię, bo od następnego roku chcę robić kolejny stopień:zawstydzona/y:

reklama
Czesc dzieczynki,

musze jeszcze nadrobic ze 1000 stron i bedzie git;-).Nie wiem tylko czy do 3 w nocy dam rade,wiec postanowilam ,ze powiem Wam i dzien dobry i dobranoc.zanim wszystkie pojdziecie spac. Jutro pewno nie podniose rankingu kropkowego,bo raczej to bedzie nasz koniec. Robie sobie jeszcze mala nadzieje,ale nie lubie sobie sama kitow wciskac i wierzyc w cos ,czego nie ma. O 9.30 musze byc w klinice(nareszcie) i sie okaze co z nami.:-(Ale dobrze nie jest....nie bede marudzila...czytam dalej wasze cudowne wiesci.:tak:

Bez wzgledu na to co robie ,lub nie robie...codziennie ok 15-17 zaczyna ze mnie leciec i do tego skrzepy. Bylam pare dni w Poznaniu ,pojechalam do ginesa, oczywiscie nie lecialo w tym momencie,stwierdzil ze mam nadzerke i stad to plamienie. Moze i mam,nie wiem wrocila do domu do rodzicow,leje sie znowu. Zrobil mi lekarz USG znalazl COS,co moglo byc zarodkiem (sam nie wiedzial ) na zdjeciu wyszlo jeszcze cos,co moim zdaniem podchodzilo bardziej pod dzidzie. Dla niego to wszystko bylo zamazane.Dla mnie za male.Beta tez nie rosnie tak jak powinna,a mialam ja kontrolowac.Wiec jest dupa blada. Jutro odstawiamy leki,chociaz godziny kiedy zaczyna sie lac i przestaje,nie pasuja kompletnie z godz brania lekow. Mam po prostu chwilowo dosyc ,i bede sie cieszyla jak sie w koncu ta niewiedza skonczy.

anne, brak słów.. :( 3mam kciuki..

anika, super!!!

agulla,
piszę do Cię na priv, bo mam pytanko.

Jeny dziewczynyyy jaka ze mnie blondynkaaa.. przez ten pośpiech i nawał leków.. łykałam luteinę, a nie brałam pod język, nie przeczytałam, dopiero teraz! Może przez to mialam slaby progesteron... i mi pododawała dawki.. teraz jest ok mimo, że łykałam... Boże powiedzcie, ze nie jestem jedyna... ;p

Aha ;d i zrobiłam sikańca oczywiście po 3 godzinach od spożycia płynów po południu :p negatyw oczywiście... chcę się przygotować do myśli, że może nie wyjść ;p jutro rano też robię ;D

Ostatnia edycja:
Dobry dzień;)

Dziś na moim wczorajszym sikańcu druga, wyraźna kreska.. wiem, że nie powinno się patrzeć po takim czasie, ale zawsze zostawiałam do drugiego dnia :p Zawsze kupowałam te same, dobre i czułe testy i zawsze zostawiałam na drugi dzień, gdyby coś się pokazało ;p zrobiłam drugiego, ale narazie cisza jak i wczoraj.. myślicie, że może być nadzieja? Naczytałam się, że to może oznaczać wczesną ciążę, czyli beta jest mniejsza jeszcze niż 20..

Wiem, wiem - głupol ze mnie ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to zrobiłam 10dpt i nie wyszedł i wyrzuciłam do śmietnika ale jak debil przed wyjściem do pracy gdzies po godzinie wygrzebalalm ze śmietnika i sie okazało ze jest bladziocha - dzis bladziocha podkopuje w nocy :)

Do góry