reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
13 dni, a od transferu 9.

Jessie, Ale widzisz u mnie to po jakichś 8 godzinach dopiero pewnie, bo godzinę go miałam przy sobie.. Nie łudzę się już w ogóle :) Nic na porannym teście się nie pojawiło, cały czas go trzymam obok i jedna krecha. Przynajmniej się nastawiłam na jutrzejszy wynik :) Płakać nie będę, bo nie mam już czym :)

Witajcie dziewczynki ! Prosze was o pomoc staram sie o ivf zMZ dzis odebrałam wyniki męża i ma 0 % prawidłowych plemników nie wiem co to znaczy czy wogóle nie uda nam się zajść w ciąże nawet przez ivf?

Cześć dziewczyny.
Właśnie wróciłam od lekarza. Wszystko ok tylko tej diablicy @ nie ma ale doktorek ujrzał, że już się zaczyna w środku złuszczać także czekam. W piątek następne podglądanko i dalej gonapeptyl. Potem mówił coś o środzie i prawdopodobnie 14-15.09 punkcja :tak:

Agula robiłaś betę? Moniusia trzymam kciuki aby ten cień potwierdziła pozytywna beta.

Najki zapisz mnie na pt. obserwacja cyklu.

Czesc kochane moje,

no ja niestety tej dobrej passy nie rozpoczne.Musze dzisiaj zrobic termin na wylyzeczkowanie. Dzidzia przestala rosnac na etapie 5 tygodnia, Beta stanela na 9500 ,serduszka nie ma i nie bylo. W sumie (Boze wybacz) ciesze sie ,ze ten nasz Horror sie konczy i bedziemy mogli za jakis czas dalej dzialac.

annemarie jest mi bardzo przykro, nawet nie wyobrażam sobie co teraz musisz czuć. Ale podniesiecie się z tego, dacie radę - cokolwiek zadecydujecie, będzie dobrze! Trzymaj się Kochana :*

anne, ........ 3maj się...

co za pierniczona passa ;( Przełam ją ktoś! Mi też raczej się jutro nie uda :(

Ostatnia edycja:
reklama
Annemarie przykro mi :( jeśli mogę ci coś poradzić to nalegaj w szpitalu na to, aby nie było lyzeczkowania, a indukcja poronienia tabletkami - jeśli dzidzia zatrzymała się na 5 tygodniu, to powinno wystarczyć a najlepiej zrobić wszystko żeby zapobiec lyzeczkowaniu bo moze mieć ono wpływ na późniejsze starania....

Do góry