reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Maadzia27 - masakra. Strasznie Ci współczuje :-(
Prześledziłam Twoje posty, leczysz się w Gamecie w Gdyni, tak? Ja bym nie czekała ani chwili i szukała innej kliniki, w której zdążysz przed czerwcem... (może np Invicta? też jest w Gdyni) Ja przygodę zaczęłam w Invimedzie i dostałam info, że jedynie to mogą mnie wpisać na listę oczekujących. 20 minut drogi dalej w Invikcie miejsca były i podeszłam do procedury niemalże od razu.

Dziewczyny kciuki za bety!:happy:

Ostatnia edycja:
Dzisiaj możesz się dowiedzieć czy zostaniesz mamą. Domyślam się, że się boisz... Ale czy przetrwasz weekend w takiej niepewności?

Ja w 6dpt zrobiłam test sikany (5 dniowy zarodek) i już miałam jasny wynik. Beta zapewne będzie lepsza, więc zastanów się czy już chcesz wiedzieć;-) Żyję pełną nadzieją, że pozytywnie nas zaskoczysz:tak:

Moniusia, ale Kate ci tłumaczyła ze może być jeszcze za wcześnie.... Może pani pomyślała ze masz 5 dniowe zarodki? Nie załamuj się i poczekaj do kolejnej weryfikacji...

reklama
Do góry