reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kate, dziękuję Ci bardzo za informacje o rozwoju zarodków :* pewnie, gdyby nie to, ze transfer przesunięty przez progesteron, to pewnie dzis miałabym transfer tego B...

reklama
Ja póki co piję inofem, próbuję nim wyrównać hormony zniszczone przez pcos. Jeśli do końca roku nie zajdę w ciążę będę myślała o inseminacji lub in vitro. Męża też planuję wysłać na badania tak dla pewności czy z jego strony się czasami coś nie dzieje.

joolla wiataj, czemu zaglądasz na wątek ostatniej szansy ?:-D jak jeszcze nic nie przesadzone...
Pomysł z przebadaniem męża bardzo dobry. Bezbolesne badanie i bardzo dużo wyjaśni. Jak mąż będzie zdrowy to dobrze sprawdzić drożność, przed IUI to podstawa.
A owulujesz naturalnie? potwierdzone jest to przez usg? bo skoki tempki i regularne cykle mogą być a owulacji nie przy cyklach z PCOS.

joolla wiataj, czemu zaglądasz na wątek ostatniej szansy ?:-D jak jeszcze nic nie przesadzone...
Pomysł z przebadaniem męża bardzo dobry. Bezbolesne badanie i bardzo dużo wyjaśni. Jak mąż będzie zdrowy to dobrze sprawdzić drożność, przed IUI to podstawa.
A owulujesz naturalnie? potwierdzone jest to przez usg? bo skoki tempki i regularne cykle mogą być a owulacji nie przy cyklach z PCOS.

Joolla zajmuje sie reklama a nie niepłodnością niestety ...

Program rzadowy to jakas pomylka, na wczorajszej wizycie dowiedzialam sie ze spadam na koniec kolejki oczekujacych na in vitro a ze program sie konczy w czerwcu 2016 to nie mam na co liczyc ze bede miala bo juz wszystko zajete do tego czasu i jak chce to mam szukac w innej klinice. Nie pytajcie jak to mozliwe bo sama nie wiem....

reklama
Do góry