reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lolitka, o ile dobrze pamiętam, będąc w programie MZ muszą czekać do 5 doby i wtedy dopiero mrozić.. takie przepisy ;/

Olaszy: powaznie? Ale masakra. Juz jak zrobia jakies prawo to bez sensu

Anika: z taka iloscia i jakoscia trzeba czekac max do 3 doby

Hess - cholera nie tak miało być :-( naprawdę myślałam że tym razem będzie inaczej. Bardzo mi przykro, nie poddawaj się ;-)

Aniko - &&& za Twoje zarodeczki ;-)

Jeszcze nie przrczytalam całego dnia dzisiejszego ale postaram się nadrobić :-)

Hess to twardzielka - pewnie, że się nie podda :tak:

anika gratuluje :) kciuki!
Najki. Zbadaj progesteron przed samym transferem... Gdzies 3 dni przed. Mierzenie go teraz nie ma duzego sensu skoro od mierzenia do transferu masz 10 dni

lolitka, emi - myślicie, że jest taka potrzeba? Dr nie mówiła już nic o badaniach. Godzinę przed crio mam tylko konsultację i tyle.

kciuki za jutrzejsze dziewczyny! Tola za Twoje endo, wyniki no i czekamy na datę crio :) OlaSzy za dobre wyniki, Maadzia27 za wizytę (ustalacie plan działania, tak?)

SIERPIEŃ:

27: Tosia32 - wizyta przed crio (podglądnie endo)
27: OlaSzy - badania kontrolne
27: Maadzia27 - wizyta kontrolna

28: moniusia - II weryfikacja
31: Bety72 - wizyta kontrolna
31: OlaSzy - wizyta kontrolna

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32, najki - criotransfer

WRZESIEŃ:

01: stacy - kontrola i kolejne słuchanie serduszka :)
01: Jessie - wizyta kontrolna i słuchanie serduszka
01: emenems - połówkowe :)
02: inga po - wizyta kontrolna (początek stymulacji)
02: sytkatynka - spotkanie z maluszkiem - połówkowe :)
04: najki - criotransfer
08: sykatynka - wizyta kontrolna
21: Edenlayn - badanie prenatalne
21: emenems - kontrola żelaza ;)

PAŹDZIERNIK:

20:
Edenlayn - wizyta u położnej

Ostatnia edycja:
Jessie, ja z książek to tylko kryminały, ale one mnie trochę stresują, więc sobie odpuszczę ;D najbardziej odstresowuje mnie serial ranczo ;D non stop oglądam powtórki, aha i harry potter, ale film ;D

anika, no to super! trzymamy kciuki kochana za Twoje popcorniki :) :) :)

reklama
Do góry