reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

łuuu huuuu ale tu opykane z odżywianiem jesteście :)
zgadzam się z tym co piszecie....w teorii bo w praktyce wiem, że nieładnie się odżywiam :-p

monisiu to w piątek wizytujemy razem.....ja mam podglądanie czy hiperka nie idzie....
u nas nie ma takich weryfikacji, za 12 dni beta i tyle...
tym razem wyjątkowo podglądanie ale widzę, że gin się nieco boi i hiperkę...a ja mam pozytywne nastawianie...że ją ogarnę ;)
ale ja zawsze wszystko na różowo widzę :)
choooooociaż dziś mam mieszane uczucia, bardziej przeczucia ale mam nadzieję,że się to zmieni :)

reklama
Tak was czytam i czytam i już sama nie wiem czy dobrze się odżywiam :) Nie jem słodyczy ale taka kuchnia hm... staropolska ? Kluseczki, pierożki, kotleciki itd :D ja przed stymulacjia 171 i 59-60 kg, teraz 55-56... i wychodzi na to że przy Was jestem małym grubaskiem :p Moze ktoś poleci jakąś fajna lekturę jak jeść zdrowo w ciąży? :)

Jessie a jak ja was czytam to myślę, że tu same długie szkielety!! u mnie 168cm i 65kg ---- jest nieźle chociaż bywało lepiej ale przy was to bym była liliputek-okrągutek ;)
po ciąży/staraniach będę walczyć do 60kg ale ja nigdy w życiu nie schudłam :szok:

Emenems wysłałam maila na priv :) dzięki.

Melissa ty raczej nadwagi tez nie masz heheh :) Ja się najlepiej czułam jak ważyłam tak 53 (wiadomo każdy ma inna budowę ciała i u jednej osoby przy 170 bedzie ok 55 kg a u drugiej 60). Teraz najważniejsze jest zdrowie! :D

reklama
Do góry