reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Emi trochę humor mi si poprawił, ze nie jest tak źle..nie będzie insuliny itp... tylko dieta:-) niby jakas tam ilość tłuszczu można jesc, ale na pewno majonezy, margaryny itp. odpadają( nie przepadam:-p) Gorzej z tym mięsem gotowanym kurak indyk, indyczek to jeszcze jeszcze. Ale Kurak to czysta zdrowa chemia, to samo co wędlinki drobiowe...jakies głupie te diety:eek:

Popatrzyłam na zotarelle classic b 17,5 tł 19 w 1,5g w light b18g tł 9g w 1g, nie ma różnicy:-) oczywiście będę kupować tylko te marki przetestowane:-p ale w serkach homo i jogurtach jest....

"A nie mowilam " ci na paczatku zeby sie dietka zajac:D
Czyli wyszło ba moje heheeh trzeba pożegnać biała bule :D

No akurat w serze ciezko podnieść weglowodany których tam nie ma raczej heheh

Ale tak na produkty mleczne zwracaj uwage zawzze porównaj bo nawet jak bedzie tez mniej wrgli to Dlatrgo ze cukier zastąpiono słodzikiem jakims nędznym .... I niech " jogurt naturalny " cie nie zmyli - ma masę cukru :)

reklama
Dziewczyny, co Wy tak produkujecie szybko te posty!!!????

kate_p7 - jakby co z tą cukrzycą, to możesz calineczki podpytać, bo ona w zasadzie od początku ciąży ją ma i chyba insulinę bierze, a przynajmniej brała. Może coś Ci tam podpowie.

Maadzia27 - odpisałam Ci na pw :)

Dlaczego Wy nawet w ciąży jesteście takie szczupłe, a martwicie się 2 kg????? może właśnie dlatego, że się martwicie to jesteście szczupłe, hahah.
Sushi - fuj!!!! Tzn mogę zjeść raz na rok, ale nie częściej.

A te sosy Blue Dragon - super! Szczególnie jakiś jeden do karkówki z grilla.....pyszota!!

No, to tyle o jedzenu, bo już mi niedobrze.........ja chwilowo tylko sucharki wsuwam :D

Hess produkujemy, żebyś się nie nudziła:-) zobaczę jakie wyniki będą z krwi, bo mogą być lepsze ale i gorsze:-(. W tedy albo dieta, tylko ta "dieta" to taka spokojna jest jak na razie. Jak wyniki podskoczą to albo dieta - głodówka bo co to za jedzenie 2 pomidory i ogórek na drugie śniadanie, albo insulinka i wtedy do Caliny się odezwę jak tam ona sobie radziła.

Emi będę lookać, a z tym mailem to do mnie było? bo nic nie dostałam..

kate_p7 - no życzę Ci, aby po prostu te wyniki z glukometru były przefałszowane, a te z krwi, żeby były podręcznikowe czyli w normie :)

Od piątku nic w chałupie nie robię, no bo źle się czuję. Ale krew mnie zalewa na to jaki jest *******nik, że mój mąż nic na miejsce nie odkłada, w weekend był na rajdzie z kolegą i jak wrócił, to rzeczy wypakował, rozłożył po całej chałupie ale nie pochował......aaaaaaaaaa!
Po prostu ciśnienie mi z tego powodu skacze. Kubeł z kompostem poszedł wywalić, ale kubła już nie umył i nie wstawił do szafki z nowym workiem....tylko stoi w wannie i chyba czeka, aż ja to zrobię......
Wie, że się źle czuje, wie że nie robię, coś tam on robi, ale po takim totalnym minimum.....ehhhh!

Hess produkujemy, żebyś się nie nudziła:-) zobaczę jakie wyniki będą z krwi, bo mogą być lepsze ale i gorsze:-(. W tedy albo dieta, tylko ta "dieta" to taka spokojna jest jak na razie. Jak wyniki podskoczą to albo dieta - głodówka bo co to za jedzenie 2 pomidory i ogórek na drugie śniadanie, albo insulinka i wtedy do Caliny się odezwę jak tam ona sobie radziła.

Emi będę lookać, a z tym mailem to do mnie było? bo nic nie dostałam..

Do ciebie - ale bylas ba urlopie - to wysyłam drugi raz :D

kate, oj to teraz się namęczysz co jeść, a czego nie ;p teraz tak trzeba czytać etykiety, bo takie podstępy tam są, że hej ;p

hess, tak to z nimi jest.. oni myślą o czym innym i nie rozumieją, że czasami trzeba coś zrobić do końca! ;p mimo wszystko spróbuj odpoczywać jak najwięcej.

Ja już mam wyniki dzisiejszych hormonów 3 dpt:

beta hcg - 3,9

estradiol - 576

progesteron - 20,13

Dr ma dzwonić gdybym miała coś zwiększyć czy cuś.

Ostatnia edycja:
Hess, chłopa do roboty zagon! No niestety, chyba trzeba paluchem pokazać co i jak innazwac rzeczy po imieniu, bo inaczej Armagedon gotowy :p
Kate, ja tez myślę,że glukometr zafalszowal wynik. Wiarygodniejsze jest badanie z krwi. Po tym Waszym wpisie o cukrach czytam etykiety jogurtów naturalnych :)

reklama
Do góry