reklama
No i tak naprawdę dr powiedzial ze nic nie wolno mi robic, bo ciaza zagrożona, szybko poszłam na zwolnienie , nospe brałam kilka razy dziennie nawet 3-4 w pierwszym trzymestrze, drugi był ok wolny od leków, ale w trzecim brałam luteine i nospe, potem 6 ostatnich tyg musiałam juz lezec - na szczescie w domu, bo szyjka sie skrócila i rozwarcie na 1 sie pojawilo - mimo że fizycznie sie czułam naprawde dobrze
Dziewczyny dawajcie imiona dalej :-) może coś wpadnie do ucha:-) a dla dziewczynki może tez być Amelia, Wiktoria(od zwycięstwa)
nie bajka taaa myślę o Piotrku, Przemku i Stanisławie poczytałam o imionach i chyba Piotr ma straszny charakter A Przemuś to spoko chłopak, a może już wiadomo jakie dziecko moje ma charakter skoro ciągnie mnie do takich imion Bo jakby nie było nie znam żadnego normlanego Pawla,aniPiotra no może jednego
Emi biedaku, ja tez miałam zparcia, czy nie zmieniłaś witamin już na te w II trym, one zwierają żelazoa zelazo to złooo hihi. A śliwki itp. dobry pomysł
Dariaa trzymam kciuki, a dla kogo AZF,CFTR dla M a po co mu?
nie bajka taaa myślę o Piotrku, Przemku i Stanisławie poczytałam o imionach i chyba Piotr ma straszny charakter A Przemuś to spoko chłopak, a może już wiadomo jakie dziecko moje ma charakter skoro ciągnie mnie do takich imion Bo jakby nie było nie znam żadnego normlanego Pawla,aniPiotra no może jednego
Emi biedaku, ja tez miałam zparcia, czy nie zmieniłaś witamin już na te w II trym, one zwierają żelazoa zelazo to złooo hihi. A śliwki itp. dobry pomysł
Dariaa trzymam kciuki, a dla kogo AZF,CFTR dla M a po co mu?
reklama
Podziel się: