reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tosia, czyli od razu na początku? A no to u mnie na początku lekarz mówił, że to normalne a wręcz wskazane.... Teraz mam 15 tc .... Lutke biorę tak czy tak... A musialas potem brać dalej leki? Leżeć?

reklama
Sykatynka- cmienie jak na miesiaczke to jest bardziej denerwujące i jednostajne s skurcze to raz mocniej potem odpuszcza i znowu troche mocniej i odpuszcza

No u mnie to raczej jednostajne... Jeju nie wiem zaczynam tak sie teraz obserwować i wczuwac że już nic nie wiem.. mam tylko nadzieję że lekarz będzie umiał wszystko właściwie zinterpretować....

No i tak naprawdę dr powiedzial ze nic nie wolno mi robic, bo ciaza zagrożona, szybko poszłam na zwolnienie , nospe brałam kilka razy dziennie nawet 3-4 w pierwszym trzymestrze, drugi był ok wolny od leków, ale w trzecim brałam luteine i nospe, potem 6 ostatnich tyg musiałam juz lezec - na szczescie w domu, bo szyjka sie skrócila i rozwarcie na 1 sie pojawilo - mimo że fizycznie sie czułam naprawde dobrze

Dziewczyny dawajcie imiona dalej :-) może coś wpadnie do ucha:-) a dla dziewczynki może tez być Amelia, Wiktoria(od zwycięstwa):tak:

nie bajka
taaa myślę o Piotrku, Przemku i Stanisławie poczytałam o imionach i chyba Piotr ma straszny charakter:-p A Przemuś to spoko chłopak, a może już wiadomo jakie dziecko moje ma charakter skoro ciągnie mnie do takich imion:-p Bo jakby nie było nie znam żadnego normlanego Pawla,aniPiotra no może jednego:-D

Emi biedaku, ja tez miałam zparcia, czy nie zmieniłaś witamin już na te w II trym, one zwierają żelazoa zelazo to złooo hihi. A śliwki itp. dobry pomysł :tak:

Dariaa trzymam kciuki, a dla kogo AZF,CFTR dla M a po co mu?

I słyszy sie czesto - ciaża to nie choroba. niestety nie zawsze tak jest bo czasem to jak choroba jak nic nie mozesz robic, jak dziewczyny leża całymi miesiacami..

reklama
Eee... No i jak ja mam się znowu nie stresować? Strasznie chciałabym nie musieć leżeć bo chciałam jeszcze trochę pojeździć na adopcje.. Ale wiadomo ze jak będzie trzeba to będę..

Do góry