reklama
niebajka
Fanka BB :)
Emi Milena? To juz Stefcia niech zostanie
Aniko tak chyba będzie ♡♡♡♡ jak nie ugne sie przy Hani, bo N zawiedziony strasznie ze nie może byc, to sie zblizniaczymy jak zwykle a co tam
Chociaż on kracze ciągle, ze syn..
Kate czytalam jakies badania na temat plci ivf. I napisali, ze o ile przy ivf klasycznym i icsi więcej jest chłopców, o tyle przy imsi dziewczynek. Ciekawe, nie?
Aniko tak chyba będzie ♡♡♡♡ jak nie ugne sie przy Hani, bo N zawiedziony strasznie ze nie może byc, to sie zblizniaczymy jak zwykle a co tam
Chociaż on kracze ciągle, ze syn..
Kate czytalam jakies badania na temat plci ivf. I napisali, ze o ile przy ivf klasycznym i icsi więcej jest chłopców, o tyle przy imsi dziewczynek. Ciekawe, nie?
Ostatnia edycja:
agulla84
Kate mi to się podoba tyle imion ze masakra ☺dla dziewczynki Samanta Daniela a dla chłopca Alan Oliwier same dziwne co nie hehe ☺
stacy
Madzia to super ;-) weekend szybko minie
Niebajko nie podoba Ci się Milena? Mi się bardzo podoba, ale koleżanka ma dziewczynkę o tym imieniu.
Moja beta z dziś to 626,05 :-)
Niebajko nie podoba Ci się Milena? Mi się bardzo podoba, ale koleżanka ma dziewczynkę o tym imieniu.
Moja beta z dziś to 626,05 :-)
agulla84
Maadzia 27 terzam kciuki za owocna punkcje
stacy
annemarie - czy Ty nie miałaś iść dzisiaj na betę?
annemarie
Czesc kochane,
wiesci z pola boju sa takie ,ze
Beta hCG jest 35 (na razie niska)
progesteron 2120
estradiol 335
Powiem szczerze, troche mi dobry humor przeszedl,ale nic zobaczymy co bedzie dalej...teraz sie musze sama do pionu ustawiac:---(
wiesci z pola boju sa takie ,ze
Beta hCG jest 35 (na razie niska)
progesteron 2120
estradiol 335
Powiem szczerze, troche mi dobry humor przeszedl,ale nic zobaczymy co bedzie dalej...teraz sie musze sama do pionu ustawiac:---(
reklama
Annemarie spójrz na bete kikifish o ile nadal ma w sygnaturze a ciąża jest i rozwija się prawidłowo niedługo zresztą CC, trzymam kciuki:-) kiedy teraz robisz bete? ps.dobre te twoje testy
niebajka jest więcej chłopców, bo najlepsze zarodki i najszybsze to męskie wiec chłopcy są podawani w pierwszej kolejności. Znajde linka to Ci wyśle w którym byłapodana płeć w zaleznosci od klasy zarodka i tak np. zarodek 2AA miał chyba 2-3x większe prawdopodobienswo na dziewczyne niż chłopaka niż 5AA
niebajka jest więcej chłopców, bo najlepsze zarodki i najszybsze to męskie wiec chłopcy są podawani w pierwszej kolejności. Znajde linka to Ci wyśle w którym byłapodana płeć w zaleznosci od klasy zarodka i tak np. zarodek 2AA miał chyba 2-3x większe prawdopodobienswo na dziewczyne niż chłopaka niż 5AA
Podziel się: