reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

nie bajka z tym wzrostem to różnie może być ja mam 168, moja mama niska jest jakies 165, ojciec 178, a mój brat jest niższy ode mnie :-D. mój M wysoki 186 a nawet chyba więcej, a jego mama jakies 170, ojciec nie duzo wyższy a on jako jedyny z rodzeństwa wielki - może go podmienili:-DZatem jeszcze ty możesz mieć przyszłego koszykarza a ja księgowego :-p Co do imion lubię dźwięczne takie jak Przemek, Krzysztof, bardzo podobalo mi się dla dziewczynki Karolina:-) Teraz Piotruś mi się zaczął podobać no i M wymyślił, żeby było Piotr Przemysław, ale to niesprawiedliwe bo miałbyc Przemyslaw Stanisław po moim dziadku tez(Stasiek), ale jakoś nie lubię starych imion a teraz moda jest na Adaś, Staś, Jaś... A ja bym chciała coś nowoczesnego.. ale i normalnego:-p

reklama
Cześć kochane.
Doktorek odpisał i kazał się umówić za 2 tyg. Więc wizytę mam 14.08. Będzie to mój 15dc. Załapie się na 20% zniżki na ICSI/IMSI.
Ciekawe czy będę musiała wszystkie wyniki robić i kiedy ruszę z ukochanymi zastrzykami po tych moich starych zrostach (a może już ich nie ma).

Także coś zaczyna się dziać :-) Od razu mi lepiej.

Cudownie kochana...upasc,podniesc sie i isc dalej....ja tez tak mam w zyciu.I chyba bym sie nie zamienila.tzrymy wszystko co moge za Ciebie:-)
Kciuki za dzisiejsze laski :tak:
:-):-):-)

Kate nie powiem, wymagania to Ty masz:) Piotrus jest przepiękne, tyle ze to moj ex i N chyba by mnie zabil za taka propozycje:)
Bartosz? Bartlomiej? z ta dzwiecznoscia mnie ugotowalas :D

Dziewczyny mam problem bo mnie lekko tam ciśnie i kłuje w brzuchu ale od wczoraj mam problrm z zaparciem chyba, bylsm e toalecie dzis i jakos cos ale czuje sie pełna i to kłucie mnie martwi ...:(
Jakis sposob na wypróżnienie sie Ebym mogła zobaczyc czy to jelita czy cos z maluchem :(

Bety, no i super :) męczyłabyś się jakbyś się ponownie nie zdecydowała :)

Emenems, kochana ja nie jestem JESZCZE :)P) w ciąży, a wczoraj miałam podobnie tak mnie kuło, że hej, dawno tak nie miałam i też był problem. Ale od dzisiaj rana już okej. Wieczorkiem wypiłam sok z buraków i się uspokoiło to kłucie. To na bank zaparcia po prostu, bo wtedy tak kuje dziwnie jakby. Na pewno z maleństwem ok! Może kawy zbożowej się napij? Mi to zawsze pomaga.

Co do imion to ja mam teraz takiego stresa, bo moja przyjaciółka jest w ciąży i się tak boję, że nazwie moimi imionami.. a teraz trochę jesteśmy na dystans i boję się jej spytać ;p Mam nadzieję, że mi tego nie zrobi.. bo wie jakie imiona chciałam.. eh ;p jakie stresy ;D Mi te starodawne mega się podobają, chciałabym po babci, ale to druga się obrazi i tak o ;D Aha, czekaj Monia jeszcze się nic nie zapłodniło....;p

Ostatnia edycja:
Adaś to piękne imię :) mój m tak ma, ale jakby nie miał to maluch byłby Adaś :p
Emenems rano na czczo ciepła woda z cytryną, przed snem dwa kiwi :) doraźnych metod nie znam :p

Hej dziewczyny, nawet nie wiecie jak mnie do was ciagnie! muszę się zmuszać żeby kompa nie odpalic:tak: pozdronka

Emi - mnie zawsze kefir pomaga (najlepiej z owocami - jak nie mam owoców to kombinuje nawet z dżemem wlasnej roboty oczywiscie) p.s. odeszłam od kupnych jogurtów, jakos mam wstręt do nich ostatnio, pewnie mąka w nich mnie odpycha ;-)

Super temacik rzuciłyście - imionka mój ulubiony :-) to jakie powybierałyscie? zaraz poczytam wstecz
Mnie się podoba Filip.. no i Kubuś, Adaś
A dla dziewczynki ?? nie mam pojecia

reklama
To wniosek taki: kupuje zaraz kiwi maślane i suszone śliwki i zjem wieczorem wszystko razem zalane maślana a rano kawa zbożowa i ciepła woda z cytryna i błonnik ... Musi pomoc - dzieki
Mam nadzieje ze tel kłucia to od trgo bo sie strasznie martwie

Do góry