reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kate _p7 wiesz wygralam taki panel dla faceta nieplodnosc meska to sobie zrobi za darmo to sie skorzysta ;) , ja sie boje ze nie zdaze juz w MZ :( :( :(
a jesli chodzi o imiona to Franek, Radek,Jaś :)
a dla dziewczynki Blanka, Zosia, Michalina, Kalinka :)

Sykatynka spkojnie! Nie nakrecaj sie. Do wizyty juz niedługo. Moze sie przemeczylas czy cos? Trzymam mocno kciuki!

Kate Piotrki to takie wszedobylskie cwaniaczki, a Pawelki ktorych znam to siusiumajtki i mameje, ktore w zyciu bez rodzicow ani rusz:p
Zaraz ktoras mnie tu opierniczy bo jej ukochany maz jest Piotr lub Pawel - ja mówię o tych których znam :D i tak mi sie kojarzą :p
Stanisław kojarzy mi sie z dobrym człowiekiem:)

Corke od dawna chcialam Hania, ale sie okazuje ze teraz co druga to Hania i pomysl umarl.. Natalek tez pelno..

Została mi Pola, Mia ..

Emenems poco Tobie ta mieszanka wybuchowa? :-)

Sykatynko kontaktowalas się z lekarzem?

Co do imion to my zastanawiamy się nad imionami po dziadkach: Marysia i Jędrzej. Ale jeszcze sami nie wiemy. :-)

Dziewczyny dawajcie imiona dalej :-) może coś wpadnie do ucha:-) a dla dziewczynki może tez być Amelia, Wiktoria(od zwycięstwa):tak:

nie bajka
taaa myślę o Piotrku, Przemku i Stanisławie poczytałam o imionach i chyba Piotr ma straszny charakter:-p A Przemuś to spoko chłopak, a może już wiadomo jakie dziecko moje ma charakter skoro ciągnie mnie do takich imion:-p Bo jakby nie było nie znam żadnego normlanego Pawla,aniPiotra no może jednego:-D

Emi biedaku, ja tez miałam zparcia, czy nie zmieniłaś witamin już na te w II trym, one zwierają żelazoa zelazo to złooo hihi. A śliwki itp. dobry pomysł :tak:

Dariaa trzymam kciuki, a dla kogo AZF,CFTR dla M a po co mu?

Tak dokładnie zrobiłam .... Bede walczyć !

No u mnie Jan Ragnar dla rodziny Stefan hahaha

Moge ci wiele fajnych o oryginalnych imion posunac :D
Mnie sie Bjørn podoba szalenie to odpowiednik naszego Bernarda, czyli niedźwiedź
No ale bedzie debilnie wyglądało jalbym nazwała syna Bjørn i do konca nie umiała wymówić hahahah ( to sie czyta jak oe) a do trgo typowo polskie nazwisko na ski :D wiec bedzie Jan per Stefan

reklama
Hess no widzisz trafilam na tych gorszych Pawłow. Piotrki mi sie tak czy siak podobają :D maly Piotruś duży Piotr. I to samo z Wojtkiem. Wojtuś - Wojciech :D

Mia to jedyne "obce", ktore wchodzi w gre, ale moj N sie nie zgodzi. Pewnie zostanie Pola;) Lenek pelno, Maji pelno; ( same ladne imiona pozajmowane...
Maryska tez przepiekne ¤♡♡

Do góry