reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to kalendarz raz jeszcze :)
LIPIEC

22: sykatynka - usg prenatalne
22: najki - owocna punkcja
24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna
27: Bety - wysoka beta
27: najki - udany transfer
28: Edenlayn - wizyta pęcherzykowa
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
31: annemarie - wizyta kontrolna i nadal brak okresu :D (i sikacz z dwiema kreskami) ( nie kochac Cie za takie wpisy do kalendarza ,to grzech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

SIERPIEŃ
07: IngaPo - wizyta kontrolna

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

Dziekuje kochana ,twoje zajaczki, i numer z Twoim mezem rozbawil mnie wlasnie do lez :-):-):-):-) zajebisty facet.:-)

reklama
NAJKI DAJ CZADU !!!!!! krzymam kciuki i kolana,przynajmniej mi nic nie wyleci;-) ja dzisiaj ubarwiam forum ,bo za czarno sie zrobilo.

Sykatynka ty to dobra zona jestes

Ja raz jak byłam w domu a maz pojechał do PL poszłam ze znajomymi do baru i były piwka gru towarzyskie i śmiechy chichy do pozniej nocy - tano zauważyłam nieodebrane połączenia od meza ... Nie mogłam sie dodzwonić wiec stwierdziłam ze spi

Po południu zadzwonił i mowi ze wyszedł w dresach przed blok u matki ( typowa dzielnica blokowa) zapalic peta w klapkach i go policja zgarnęła bo pasował do rysopisu jakiegos przestępcy ktorego szukali ( wysoki w dresie łysy ... Jak pol dzielnicy z ktorej maz pochodzi hahahahaha) i go zabrali na noc ba komisariat i biedaczek chciał z zona pogadac a tu dupa .... Zona ba balandze :D

Takze moze i twój małżonek ma troche teraz "ciążowa" głowę i zdarza sue cos zapomniec ( jak brzeszczot w kieszeni hahahahah) ale za to małżonka na medal :)

olaszy. mega brzucho :))))) a co do tych objawów, to jak najbardziej idź to sprawdź.

daaria, teraz cierpliwości i na pewno się udało :-)

sykatynka, o matko, faktycznie nudy nie zaznasz ;p mój znajomy kiedyś zatankował i też zapomniał zapłacić i po sądach go ciągali ;/

Edenlayn, jaka piękna beta, super!!!!!!!! :) napełniłaś mnie optymizmem :)

najki, powodzenia na punkcji!

kate, na pewno też chodzi o kasę, no i też chcą szukać wszędzie. Ale ja bym nie zmieniła swojej decyzji teraz za nic w świecie, żeby pójść inną drogą niż ivf :-) Aha czyli jest możliwość, że mi włączy wcześniej, to fajnie ;D właśnie chodzi o ten tydzień krócej hihihihi :) o widzisz, no to Twój M. jeszcze będzie niezłym zaganiaczem :D :D :D

olaszy. mega brzucho :))))) a co do tych objawów, to jak najbardziej idź to sprawdź.

daaria, teraz cierpliwości i na pewno się udało :-)

sykatynka, o matko, faktycznie nudy nie zaznasz ;p mój znajomy kiedyś zatankował i też zapomniał zapłacić i po sądach go ciągali ;/

Edenlayn, jaka piękna beta, super!!!!!!!! :) napełniłaś mnie optymizmem :)

najki, powodzenia na punkcji!

kate, na pewno też chodzi o kasę, no i też chcą szukać wszędzie. Ale ja bym nie zmieniła swojej decyzji teraz za nic w świecie, żeby pójść inną drogą niż ivf :-) Aha czyli jest możliwość, że mi włączy wcześniej, to fajnie ;D właśnie chodzi o ten tydzień krócej hihihihi :) o widzisz, no to Twój M. jeszcze będzie niezłym zaganiaczem :D :D :D

Zartujesz ze po sadach ??!!

Pracowałam na stacji tutaj w Norwegii 3 lata i to jest tak ze jak ktos nie zapłaci nie wychodzi sie z założenia ze złodziej .... Wszystkie numery smochodw i nazwiska właścicieli sa jawne - wysyłasz SMS na specjalny numer i ci dane przychodzą, grzecznie wysyła sie fakturę z opisem i sie czeka :)
Policja sady .... To baaaaaardzo rzadko :)

Powaga, to mojej mamy przyjaciel. Musiał się gęsto tłumaczyć, nie wiem czemu, aż do sądu, ale może odmówił jakiejś kary czy coś, nie weim, dosyć dawno to było;p

W Norwegii to w ogóle inne życie kochana, nie ma chyba co porównywać haha
Ja byłam w Norwegii przez m-c, sprzątalam (miałam zostać tam na jakiś czas, ale nie wyszło). I nie wierzyłam własnym oczom, że tak tam jest INACZEJ ;D

No jest inaczej - oczywiscie wszystko na swoje plusy i minusy ale jakbys zobaczyła jakie " zabezpieczenia" mam w firmie padlabys hahahahah

Drzwi sie popsuły bo normalnie na kod sie wchodzi wiec sa otwarte cała dobe hahahah i od razu na wejściu leza klucze do wszystkich samochodów ktore stoją przed :D to taki mały przykład :)

Haha ;d ja tam zauważyłam, że to w ogóle z tym, że się nie czają;d ja byłam w szoku, że oni jadąc do pracy otwierali sobie okna, zostawiali cenne rzeczy na podwórku i w ogóle.. :o

No ja wogole mieszkam w mutkiej miejscowości wiec okno w kuchni ( parter domu) zawsze otwarte .... I tak samo w sypialni na pietrze s moj damochod ma 20 lat to wogole nawet nie wiem czy zamek w drzwiach działa hahahahaha - garazu nie zamykam mam ba mysli drzwi nie chce mi sie wsiadać wysiadać wiec w lato cały czas otwarty.
A Najelpsze zimna jest - idziesz pod sklep i do wyboru do koloru, absolutnie kazdy samochod na chodzie :) bo jak jest minus 30 to nikt silnika nie gasi... Zostawiasz włączony i idziesz ba zakupy :) do ubioru do koloru volvo mercedes BMW hahahahha

Nigdy nie byłam w duzym miescie tam pewnie inaczej sie zyje ale u nas wlasnie tak :)

reklama
Haha masakra jakaś ;d no ja też właśnie byłam w jakimś mniejszym miasteczku, ale nie pamiętam już gdzie, bo chyba chciałam ten m-c szybko wyrzucić z pamięci ;p bo byliśmy z wujkiem M., który miał nierówno pod sufitem ;p

Do góry