reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No to kalendarz raz jeszcze :)
LIPIEC

22: sykatynka - usg prenatalne
22: najki - owocna punkcja
24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna
27: Bety - wysoka beta
27: najki - udany transfer
28: Edenlayn - wizyta pęcherzykowa
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
31: annemarie - wizyta kontrolna i nadal brak okresu :D (i sikacz z dwiema kreskami) ( nie kochac Cie za takie wpisy do kalendarza ,to grzech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

SIERPIEŃ
07: IngaPo - wizyta kontrolna

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

Dziekuje kochana ,twoje zajaczki, i numer z Twoim mezem rozbawil mnie wlasnie do lez :-):-):-):-) zajebisty facet.:-)

reklama
NAJKI DAJ CZADU !!!!!! krzymam kciuki i kolana,przynajmniej mi nic nie wyleci;-) ja dzisiaj ubarwiam forum ,bo za czarno sie zrobilo.

Sykatynka ty to dobra zona jestes

Ja raz jak byłam w domu a maz pojechał do PL poszłam ze znajomymi do baru i były piwka gru towarzyskie i śmiechy chichy do pozniej nocy - tano zauważyłam nieodebrane połączenia od meza ... Nie mogłam sie dodzwonić wiec stwierdziłam ze spi

Po południu zadzwonił i mowi ze wyszedł w dresach przed blok u matki ( typowa dzielnica blokowa) zapalic peta w klapkach i go policja zgarnęła bo pasował do rysopisu jakiegos przestępcy ktorego szukali ( wysoki w dresie łysy ... Jak pol dzielnicy z ktorej maz pochodzi hahahahaha) i go zabrali na noc ba komisariat i biedaczek chciał z zona pogadac a tu dupa .... Zona ba balandze :D

Takze moze i twój małżonek ma troche teraz "ciążowa" głowę i zdarza sue cos zapomniec ( jak brzeszczot w kieszeni hahahahah) ale za to małżonka na medal :)

olaszy. mega brzucho :))))) a co do tych objawów, to jak najbardziej idź to sprawdź.

daaria, teraz cierpliwości i na pewno się udało :-)

sykatynka, o matko, faktycznie nudy nie zaznasz ;p mój znajomy kiedyś zatankował i też zapomniał zapłacić i po sądach go ciągali ;/

Edenlayn, jaka piękna beta, super!!!!!!!! :) napełniłaś mnie optymizmem :)

najki, powodzenia na punkcji!

kate, na pewno też chodzi o kasę, no i też chcą szukać wszędzie. Ale ja bym nie zmieniła swojej decyzji teraz za nic w świecie, żeby pójść inną drogą niż ivf :-) Aha czyli jest możliwość, że mi włączy wcześniej, to fajnie ;D właśnie chodzi o ten tydzień krócej hihihihi :) o widzisz, no to Twój M. jeszcze będzie niezłym zaganiaczem :D :D :D

olaszy. mega brzucho :))))) a co do tych objawów, to jak najbardziej idź to sprawdź.

daaria, teraz cierpliwości i na pewno się udało :-)

sykatynka, o matko, faktycznie nudy nie zaznasz ;p mój znajomy kiedyś zatankował i też zapomniał zapłacić i po sądach go ciągali ;/

Edenlayn, jaka piękna beta, super!!!!!!!! :) napełniłaś mnie optymizmem :)

najki, powodzenia na punkcji!

kate, na pewno też chodzi o kasę, no i też chcą szukać wszędzie. Ale ja bym nie zmieniła swojej decyzji teraz za nic w świecie, żeby pójść inną drogą niż ivf :-) Aha czyli jest możliwość, że mi włączy wcześniej, to fajnie ;D właśnie chodzi o ten tydzień krócej hihihihi :) o widzisz, no to Twój M. jeszcze będzie niezłym zaganiaczem :D :D :D

Zartujesz ze po sadach ??!!

Pracowałam na stacji tutaj w Norwegii 3 lata i to jest tak ze jak ktos nie zapłaci nie wychodzi sie z założenia ze złodziej .... Wszystkie numery smochodw i nazwiska właścicieli sa jawne - wysyłasz SMS na specjalny numer i ci dane przychodzą, grzecznie wysyła sie fakturę z opisem i sie czeka :)
Policja sady .... To baaaaaardzo rzadko :)

Powaga, to mojej mamy przyjaciel. Musiał się gęsto tłumaczyć, nie wiem czemu, aż do sądu, ale może odmówił jakiejś kary czy coś, nie weim, dosyć dawno to było;p

W Norwegii to w ogóle inne życie kochana, nie ma chyba co porównywać haha
Ja byłam w Norwegii przez m-c, sprzątalam (miałam zostać tam na jakiś czas, ale nie wyszło). I nie wierzyłam własnym oczom, że tak tam jest INACZEJ ;D

No jest inaczej - oczywiscie wszystko na swoje plusy i minusy ale jakbys zobaczyła jakie " zabezpieczenia" mam w firmie padlabys hahahahah

Drzwi sie popsuły bo normalnie na kod sie wchodzi wiec sa otwarte cała dobe hahahah i od razu na wejściu leza klucze do wszystkich samochodów ktore stoją przed :D to taki mały przykład :)

Haha ;d ja tam zauważyłam, że to w ogóle z tym, że się nie czają;d ja byłam w szoku, że oni jadąc do pracy otwierali sobie okna, zostawiali cenne rzeczy na podwórku i w ogóle.. :o

No ja wogole mieszkam w mutkiej miejscowości wiec okno w kuchni ( parter domu) zawsze otwarte .... I tak samo w sypialni na pietrze s moj damochod ma 20 lat to wogole nawet nie wiem czy zamek w drzwiach działa hahahahaha - garazu nie zamykam mam ba mysli drzwi nie chce mi sie wsiadać wysiadać wiec w lato cały czas otwarty.
A Najelpsze zimna jest - idziesz pod sklep i do wyboru do koloru, absolutnie kazdy samochod na chodzie :) bo jak jest minus 30 to nikt silnika nie gasi... Zostawiasz włączony i idziesz ba zakupy :) do ubioru do koloru volvo mercedes BMW hahahahha

Nigdy nie byłam w duzym miescie tam pewnie inaczej sie zyje ale u nas wlasnie tak :)

reklama
Haha masakra jakaś ;d no ja też właśnie byłam w jakimś mniejszym miasteczku, ale nie pamiętam już gdzie, bo chyba chciałam ten m-c szybko wyrzucić z pamięci ;p bo byliśmy z wujkiem M., który miał nierówno pod sufitem ;p

Do góry