reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Chciałaś dziecko, to se teraz cierp. Taka jest postawa większości ludzi, szczególnie tych starych (głównie kobiet, które do cholery kiedyś też były w ciąży i wiedzą, że noszenie takiego "ciężaru" nie jest łatwe). Ale dobra, nie narzekam. Wpadłam to mam :-D pretensje powinnam mieć tylko do siebie i dr Połacia :-D

reklama
OlaSzy, no dokładnie ja też nie mam nic do uprzejmości, ale taka postawa mi się należy mnie denerwuje. Właśnie tak jak ta kobieta.. WŁAŚNIE WPADŁAŚ TO MASZ hahahahaha

Ja też wpadnę niedługo coś czuję i może też sobie ponarzekam ;D

melduję się! :-D
więcej strachu, niż to warte! już po punkcji, pospane...i 15 jajec pobranych :) to chyba niezły wynik,hmm?
Jutro konsultacja telefoniczna, to dowiem się jak tam dalej poszło..i oczywiście wołam KOBITKI o POMOC!
Lutinus i Estrofem 3x1, jakie zachować odstępy? ile mniej więcej to cudo się rozpuszcza/wchłania..? I czy ktoś zażywał estrofem dopochwowo? bo czytając ulotkę mam wrażenie, że piszą o leku doustnym:szok:

OlaSzy piękny brzusio!!!! :):)

więcej strachu, niż to warte! już po punkcji, pospane...i 15 jajec pobranych :) to chyba niezły wynik,hmm?
Jutro konsultacja telefoniczna, to dowiem się jak tam dalej poszło..i oczywiście wołam KOBITKI o POMOC!
Lutinus i Estrofem 3x1, jakie zachować odstępy? ile mniej więcej to cudo się rozpuszcza/wchłania..? I czy ktoś zażywał estrofem dopochwowo? bo czytając ulotkę mam wrażenie, że piszą o leku doustnym:szok:

Ja jak miałam brac estrofem to ona mowila ze jest doustny ale mam brac dopochwowo - 15 jajek piękny wynik!

Najki - estrofem jest doustny, ale każą brać dopochwowo. Ja luteine i estrofem brałam razem, lekarz powiedział, że to nie ma znaczenia, no chyba że chce, to mogę brać z godzinnym odstępem.

to historia z wczoraj. widzisz, może ta sytuacja tak mnie zbulwersowała, że efekt widać było wieczorem.
Dzisiaj cały dzień grzecznie leżę:zawstydzona/y:

Gratuluje kochana ,tez mialm 15!!!! oby tak sie pieknie zaplodnily jak moje :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:zycze Ci z calego serca.

reklama
Ja też się melduję :) są dwie rączki, dwie nóżki, pęcherz, żołądek, prawidłowo rozwijający się mózg, zdrowe serduszko, 7 cm długości, kość nosowa jak ta lala i przeziernosc 1,8, więc prawdopodobieństwo zd niskie :D termin na 25 stycznia. No i: jutro początek drugiego trymestru!
Ale dzisiaj moje przygody trwają, zdarzyło się wiele ale najgorsze było to: jechaliśmy tramwajem z domu dziecka na starówkę z dzieckiem i przyszłymi rodzicami, nie było tłoku, wszyscy siedzieliśmy. Na jednym przystanku wsiadł starszy pan o kuli, powiedziałam chłopcu żeby ustąpił miejsca, co zrobił natychmiast. Pan zaczął przymierzac się do usiascia, a wtedy maszynista ruszył tak gwałtownie, że pan upadł, ale tak nieszczęśliwie, że zdarl sobie skórę z całej ręki, dosłownie, bo tak mu się aż odkleila (przepraszam za szczegóły). No i musieliśmy wzywać pogotowie, zatrzymywać tramwaj, do tego biedny chłopiec strasznie to przeżył bo cały czas później powtarzał, że to jego wina, bo za późno wstał.... Więc fajnie nie było, ja jednak nie cierpię jeździć komunikacją miejską, wolę mój samochodzik....

Do góry