reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Annemarie wierze ze wszystko bedzie w koncu dobrze i wszystko sie uda :tak:
Najki trzymam kciuki za piekne jajeczka i mnostwo zarodeczkow :);-)

reklama
No więc są to kolorowe zające :)
Ale piżamke musiałam zdjąć, bo zadzwonił mąż z castoramy że go ochrona zgarnęła za kradzież... Kupował kilka różnych rzeczy i między innymi brzeszczot za obledna sumę 14 złotych, nie miał już miejsca w rękach więc wsadził go do kieszeni, poszedł do kasy, za wszystko inne zaplacil a za brzeszczot zapomniał... No i zamnkeli go za to w kanciapie i wezwali policję.... I jechałam ja z kolegą po niego, bo byłam bez samochodu, a z drugiej strony wawy jechał drugi kolega, u którego mąż zostawił wcześniej przypadkiem dokumenty.... Normalnie nudzić się nie mozna :)
Najki, przepraszam, coś mi się pomerdalo, miałam cię wpisana na 27 na transfer ale przepisalam na jutro, widzisz jaką ja szybka jestem :o
Edenlayn - gratuluję mamusko!

Dla potwierdzenia:

Załączniki

• 1437508214074.jpg
    1437508214074.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 43
No więc są to kolorowe zające :)
Ale piżamke musiałam zdjąć, bo zadzwonił mąż z castoramy że go ochrona zgarnęła za kradzież... Kupował kilka różnych rzeczy i między innymi brzeszczot za obledna sumę 14 złotych, nie miał już miejsca w rękach więc wsadził go do kieszeni, poszedł do kasy, za wszystko inne zaplacil a za brzeszczot zapomniał... No i zamnkeli go za to w kanciapie i wezwali policję.... I jechałam ja z kolegą po niego, bo byłam bez samochodu, a z drugiej strony wawy jechał drugi kolega, u którego mąż zostawił wcześniej przypadkiem dokumenty.... Normalnie nudzić się nie mozna :)
Najki, przepraszam, coś mi się pomerdalo, miałam cię wpisana na 27 na transfer ale przepisalam na jutro, widzisz jaką ja szybka jestem :o
Edenlayn - gratuluję mamusko!

Dziekuje :-D
Ty to masz przygody hahaha:-D:-D:-D:-D

No to kalendarz raz jeszcze :)
LIPIEC

22: sykatynka - usg prenatalne
22: najki - owocna punkcja
24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna
27: Bety - wysoka beta
27: najki - udany transfer
28: Edenlayn - wizyta pęcherzykowa
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
31: annemarie - wizyta kontrolna i nadal brak okresu :D (i sikacz z dwiema kreskami)

SIERPIEŃ
07: IngaPo - wizyta kontrolna

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

Ja po transferze i to z godz opóźnieniem mój pęcherz ledwo wytrzymał, podano mi dwa ostatnie zarodeczki 1bb i 1bc, weryfikacja, 4sierpnia, wchodząc pod recepty do dr palaszewskiwgo powiedział mi ze miałam piękny pęcherz A już sam przebieg transferu jest ważny A u mnoe było idealnie i mówi ze dobrze rokuje mam nadzoeje ze jego słowa się potwierdza... ogólnie pochwalił wszystkie kobiety A było nas 8 że się postaralysmy bo niebylo problemu z precherzem i dopijaniem :) przepisał mi również cleaxane 0, 4 do dnia bety, cieszę się ze dostałam 2 zarodki

Ciekawe co się stało, że zaczął wyrażać zgodę na podanie większej liczby zarodków... Może zależy im teraz na poprawie wyników? Bo do tej pory Pałka nie wyrażał nigdy zgody mimo iż były zalecenia innych lekarzy.

Daria, może... Chociaż chyba już po zamrozeniu dostają pewnie kasę od MZ na ten rok, bo przecież za nasz depozyt przez pierwszy rok MZ płaci....

reklama
11758928_10204600194192463_584231600_n.jpg

Tak więc już chyba nikt nie zatrzyma tego wzrostu.. 19tc+1dz.

Dziewczyny , mam pewien problem od kilku godzin. Skurcze od dołu i boku, powtarzające się co jakiś czas (trzy razy podczas oglądania jednego odcinka Top Gear), bardzo bolą, że aż wstrzymuję oddech, bo mnie paraliżuje, a po chwili ulga. W dodatku mam bardzo napięty brzuch i jak teraz siedzę to boli mnie po prawej stronie zaraz pod brzuchem. Nie chcę panikować, ale od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wizytą w szpitalu :confused2:

Załączniki

• 11758928_10204600194192463_584231600_n.jpg
    11758928_10204600194192463_584231600_n.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 101
Do góry