najki
Fanka BB :)
Wiecie co,,moi tesciowie też są tacy zasciankowi i zagorzali katolicy, do tego stopnia, że wujkowi sięi ciotce mojego męża podsuwali danie z solą chyba z Niepokalanowa czy skądś tam, żeby sprawdzić czy diabeł w nich nie siedzi... A to że wujek i ciotka dania nie chcieli tknac utwierdzilo ich w przekonaniu, że owszem diabeł w nich siedzi... Więc tesciowie absolutnie nie wiedzieli nawet o iui, o in vitro nie powiemy im na pewno... Bo może i by to zaakceptowali, ale potem jakby cokolwiek było nie tak, to byłoby ze to dlatego że z in vitro....
o matko i córko...
sykatynko kochana dużo siły i cierpliwości kochana! oby Ci przeszły te paskudne migreny...
na kalendarz spokojnie poczekam także inga na razie jeszcze do sykatynki zapraszami kciuki za Twoje przeniesienie!
kurdę presję zaczynam odczuwać...nie chciałabym być tą, która przerwie kalendarzową passę nie może tak być...prawda ???
najki no to super, czyli dojrzewają te co sa jak PCOS nie ma to dobrze bo hiperka nie grozi dawki menopuru rozsądne, będą ładne komóreczki, pewnie około 6-8 dobrych, ale to jeszcze może się zmienić Dobrze że dawki nie zwiększył, czyli dojrzewają te które się zrekrutowały, bo czasami zbyt duza dawka i takie zmiany dawek niszczą komórki. Za moja wiedze oddaje hołd członkini tego forum - lolitka200
Teraz z Ciebie inkubator pęłną gębą, wiec dbaj o jajca
JA już mykam spac, zmęczona jestem o tej panice dzisiejszej i marzy mi się łózko....
kate kochana potrafisz uspokoić człowieka-dziękuję :* a co do wiedzy...medycyna? coś teges;>?
inkubator..hm dobre określenie! jak do tej pory czułam się po prostu jak kura wysiadująca jajucha...
Miłego dnia kobitki!