emenems jest jedyna metoda leczenia bezpłodności, i sa przypadki gdy nawet ivf nie pomoże. Dlatego ja pośrednio walczę o dobre imię mojego Mmoże nie jest chodzącym ideałem ,ale jest dobrym mezem i ojcem,wiec nasze dziecko będzie miało super dzieciństwo
I jest normalnym wartościowym facetem pomimo ze jest niepłodny. Nasze społeczeństwo patrzy na ludzi niepłodnych jak na ułomnych, i wtedy pokazuja co to im się udało - rozłozyc nogi i jaki to był trudny okres
Większość z nas rodzi się naznaczonych jedni się z in vitro, jedni adoptowani, jeszcze inni to dzieci narkomanów a piętro wyżej dzieci alkoholików, dzieci rozwodników, dziecu starych rodziców każdy ma jakas czesc historii przez która głupi ludzie go determinują. Tylko mądrzy ludzie akceptują ludzi z ich historią i nie determminuja ich przez ich historię. Mam nadzieje, ze moje dziecko trafi tylko na takich ludzi
Swoją drogą podobal mi się tekst mojej mamy kiedyś: a co te dzieci jakies inne sa w nocy świecą, czy co?? -wiec jak ja mam inaczej patrzeć na swiat jak moja własna maka wyśmiała takie durne komentarze
![]()
Świeca świeca - tak samo jak nam brzuchy do gory nogami rosną i trzeci cycek