reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki ja po wizycie .... Kacperek rośnie razem z mamusią ;-) w weekend będzie miał ok 0,5 kg.....
Wygląda pięknie i zrobił psikusa wszystkim, gdy doktorek kazał mi wstrzymać oddech i zrobił zdjęcie 3D mały ukazał się nam ściskający nos jak by wstrzymywał powietrze hahha

reklama
to może ja...?:zawstydzona/y:
za kilka dni punkcja i transfer i głęboko wierzę, że się uda za pierwszym razem, a wtedy szybko przekażę go dalej ;) ;-)

Powiedzcie proszę czy ból jajników pod koniec stymulacji jest normalny? Do tej pory nie odczuwałam nic specjalnego a po wczorajszej dawce menopuru bolą mnie jajniory :-(

Najki a kiedy masz punkcje? Już wiesz? Samolubnie chciałam przetrzymać kalendarz do 22 do genetycznych ale może przekaże ci wcześniej :)

Sykatynka ty to nie umiesz uwierzyć w siebie no :D mi nawet ukradzenie kalendarza starczyło :D do 13 tygodnia to more than enough!
Szczere przekazanie ma implantujaca moc !!

Emenems no... Bo zbila mnie z pantalyku wieść ze to jeszcze nie koniec 1 trymestru :) ale jak najki będzie potrzebowała wcześniej to oddam :) nie będę taka samolubna :p

reklama
Do góry