reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dario, spójrz z drugiej strony - ostatnio miałaś bardzo oszczędny tryb życia po transferze, dlatego teraz warto wypróbować czegoś innego. Może akurat praca pozwoli Ci nie myśleć tak intensywnie o kropkach i nie będą czuć presji? :-) jeszcze zobaczysz, że pod koniec miesiąca wyskoczysz nam z olbrzymią betą!
Dlatego nie stresuj się, nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma i z wielką, POZYTYWNĄ energią podchodzimy do transferów!:-)

reklama
Bety u mnie estrofem 3*1,
Encorton rano 5mg,
Acard 1rano
Duphaston 3*1
I ten chilerny przedrogi lutinus zamiast lutki..

A jakie mialas wyniki, ze niski byl prog? Ja mialam 13, 11, 16 najwyższy ostatnio 21( juz po ktorejs pozytywnej becie) i nigdy mi nie dokladal nic:/ a porównujac sie do dziewczyn to dosyc slaby poziom.

2015-04-15 07:2910,1
2014-12-08 07:1714,3
2014-12-03 07:116,8
2014-11-25 07:099,2
2014-11-20 07:119,6
2014-11-12 07:407,9
Pierwszy to ten ostatni transfer co nie zaszłam. Te cztery poniżej to co poroniłam i na chwilkę w grudniu wzrósł ale zaraz potem musiałam poronić bo w 12 tyg okazało się, że około 9 tyg było poronienie

Natomiast przy Anielce to w ogóle był kosmos taki był duży (1.12.2011 transfer)
2012-01-04 07:35196,4
2011-12-21 07:45246,7
2011-12-15 07:32296,1
2011-12-07 09:1191,0

Ostatnia edycja:
Oooo.. ale wartosci Bety:| Anielka faktycznie miala niezła moc:) u mnie skromniutko :p

Trzymam kciuki za Twoje wyniki:)) mam nadzieje,ze niezależnie od wartosci prog Kropki sie pięknie rozgoszcza:))

Nie bylo problemow zeby Twojego meza wpuscic na transfer? Wchodził przez drzwi dla pracowników kliniki? Nigdy nie widzialam, zeby wpuszczali mezow..jestem zazdrosna :D albo za malo wymagajaca:D

A pamietasz moze jak schodziłas z lekow przy Anielce?

Ostatnia edycja:
Nie wchodził ze mną :-) spokojnie :-) czekał na korytarzu, Chyba w naszej klinice nie wpuszczają.
Po Anielce to był ze świeżych także tylko z dupka i lutki schodziłam ale szybko bo wysoki prg był. 5.01.2012 kazał mi tylko fiolic a 11.01.2012 było serduszko

Dziewczyny kochane jutro wrzucę kalendarz (jeśli mnie migrena nie dopadnie bo coś czuję że krąży wokół mnie....) A w międzyczasie szukam chetnej na przejęcie kalendarza! Prowadziła go Kate - jest w ciąży, później szkrabek - jest w ciąży, później przez chwilę skradla go emenems - jest w ciąży, potem ja - jestem w ciąży - wnioski wyciagnijcie same :)

Sykatynko kusząca propozycja ale nie chciałabym przerwać tej dobrej passy bo wiem, że jestem w ciąży:-) ale gdyby jednak coś poszło nie tak,,,tfu, tfu, tfu to ja już kończę starania. Więc wniosek też nasuwa się sam :-) Chcę ale nie mogę :)

reklama
Bety oczywiście że jesteś w ciąży! A dlaczego kończysz starania, jakby tfu tfu tfu odpukac coś poszło nie tak?

Do góry