reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dario, spójrz z drugiej strony - ostatnio miałaś bardzo oszczędny tryb życia po transferze, dlatego teraz warto wypróbować czegoś innego. Może akurat praca pozwoli Ci nie myśleć tak intensywnie o kropkach i nie będą czuć presji? :-) jeszcze zobaczysz, że pod koniec miesiąca wyskoczysz nam z olbrzymią betą!
Dlatego nie stresuj się, nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma i z wielką, POZYTYWNĄ energią podchodzimy do transferów!:-)

reklama
Bety u mnie estrofem 3*1,
Encorton rano 5mg,
Acard 1rano
Duphaston 3*1
I ten chilerny przedrogi lutinus zamiast lutki..

A jakie mialas wyniki, ze niski byl prog? Ja mialam 13, 11, 16 najwyższy ostatnio 21( juz po ktorejs pozytywnej becie) i nigdy mi nie dokladal nic:/ a porównujac sie do dziewczyn to dosyc slaby poziom.

2015-04-15 07:2910,1
2014-12-08 07:1714,3
2014-12-03 07:116,8
2014-11-25 07:099,2
2014-11-20 07:119,6
2014-11-12 07:407,9
Pierwszy to ten ostatni transfer co nie zaszłam. Te cztery poniżej to co poroniłam i na chwilkę w grudniu wzrósł ale zaraz potem musiałam poronić bo w 12 tyg okazało się, że około 9 tyg było poronienie

Natomiast przy Anielce to w ogóle był kosmos taki był duży (1.12.2011 transfer)
2012-01-04 07:35196,4
2011-12-21 07:45246,7
2011-12-15 07:32296,1
2011-12-07 09:1191,0

Ostatnia edycja:
Oooo.. ale wartosci Bety:| Anielka faktycznie miala niezła moc:) u mnie skromniutko :p

Trzymam kciuki za Twoje wyniki:)) mam nadzieje,ze niezależnie od wartosci prog Kropki sie pięknie rozgoszcza:))

Nie bylo problemow zeby Twojego meza wpuscic na transfer? Wchodził przez drzwi dla pracowników kliniki? Nigdy nie widzialam, zeby wpuszczali mezow..jestem zazdrosna :D albo za malo wymagajaca:D

A pamietasz moze jak schodziłas z lekow przy Anielce?

Ostatnia edycja:
Nie wchodził ze mną :-) spokojnie :-) czekał na korytarzu, Chyba w naszej klinice nie wpuszczają.
Po Anielce to był ze świeżych także tylko z dupka i lutki schodziłam ale szybko bo wysoki prg był. 5.01.2012 kazał mi tylko fiolic a 11.01.2012 było serduszko

Dziewczyny kochane jutro wrzucę kalendarz (jeśli mnie migrena nie dopadnie bo coś czuję że krąży wokół mnie....) A w międzyczasie szukam chetnej na przejęcie kalendarza! Prowadziła go Kate - jest w ciąży, później szkrabek - jest w ciąży, później przez chwilę skradla go emenems - jest w ciąży, potem ja - jestem w ciąży - wnioski wyciagnijcie same :)

Sykatynko kusząca propozycja ale nie chciałabym przerwać tej dobrej passy bo wiem, że jestem w ciąży:-) ale gdyby jednak coś poszło nie tak,,,tfu, tfu, tfu to ja już kończę starania. Więc wniosek też nasuwa się sam :-) Chcę ale nie mogę :)

reklama
Bety oczywiście że jesteś w ciąży! A dlaczego kończysz starania, jakby tfu tfu tfu odpukac coś poszło nie tak?

Do góry