reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bety72 teraz to nieważne czy było 6bl, ważne czy blastką już jest i jak się wgryza:-p trzymam kciukasy za obydwa człowieki, niech się moszczą w macicy..

sykatynka sprawdziłam, alloprzeciwciała (te od klasycznego konfliktu serologicznego) robiłam w alabie tez jakos w 10tc(ok.60zl). A te następne w diagnostyce, z programu wiec nie płaciłam...

najki
jak boli, to punkcja pewnie w pon:tak:

A ja mam jutro połówkowe, w domu już czuje się stres, M niedożycia niby przez pracę, ale ja wiem swoje...Boje się troszku co tam jutro zobaczą, żeby było zdrowe...

reklama
Kate o ktorej masz wizyte? Bedzie wszystko w najlepszym porzadku! Znasz statystyki z forum? Wszystkie dzieciaczki piekne i zdrowe! I Twoja dzidzia równiez:)) Wielkie kciuki zacisniete!

Witajcie dziewczyny. Czytam już Was od paru dni z zamiarem zalogowania się i w końcu się odważyłam. Jestem Tosia lat 32. Przygotowuję się do in vitro.. i jestem pełna obaw i niepewności..

Bety oczywiście że jesteś w ciąży! A dlaczego kończysz starania, jakby tfu tfu tfu odpukac coś poszło nie tak?
Ano bo już to moje ostatnie mrozaki a mam już Anielkę. Lata lecą i już nawet wątpię czy by mnie chcieli stymulować mimo to, że bym robiła prywatnie bo do programu to nawet ze względu na wiek się nie łapie. Chcę dla Anielki rodzeństwo żeby sama nie była jak rodzice zejdą :-) chociaż zamierzać żyć baaardzo długo.:-D

reklama
Do góry