reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O kurcze ją wcześniej niecałe 10 dziś 3.66 :) z nasieniem mamy gorzej. Ją poza tym androgeny wysokie i prolaktyna...poczekamy :) co to bedzie
A coś Ci dał na te androgeny?
Bo mnie nie. Androstedion podwyższony nieco. Na PRL Bromka biorę
A reszta wg ich schematu

Niestety elektrokauteryzacja niszczy jajnik. I wg opini ginów u których byłam już się od tego odchodzi. Naszczęście ja miałam dużo szczęscia. 2 elektrokauteryzacje chyba nienajgorzej wykonane. Skoro AMH ponad rok temu było 7,5. Teraz nie badałam. Ciekawe ile wynosi teraz. A ile przed tymi elektrokauteryzacjami było. Sporo w tym szczęcia miałam. Fakt że po 1 elektrokauteryzacji zaszłam w ciążę. To dało mi nadzieję że 2gim razem też tak będzie, ale niestety. Dobrnełam do tematu ivf a teraz już pomału dobijam do tematu adopcja. Taka to moja do szczęścia. Córe już mamy teraz wlaczymy o rodzeństwo dla niej/ I oby do przodu.

Ostatnia edycja:
reklama
Drogadoszczęscia jestes kolejną osobą z Gyncentrum i pod opieką dr M:sorry:Czas stymulacji sie dłuży to fakt ale czas do zrobienia bety jest znacznie gorszy a jak w końcu się uda to każdy dzień w oczekiwaniu na wizytę serduszkową to jeden wielki stres.

Hej :) ty też gyncentrum :) to się cieszę że tam trafiłam, a był to mega przypadek!

Tola mnie na elektro wysłała Pani MZ z kliniki w Kato, z Ziebaclinic i to był mój błąd. U mnie były komplikacje po!!! I torbieli krwotocznych w cholerę! Mam zrosty mmega widoczne na USG.

Tola a powiedział mi.. Punkcje robił dr M. Jak to wygląda jak się czulas itd.?
Ivf mnie nauczyło pokory. Też myślałam że już za 1 razem zajde w ciążę, a jednak tak się nie stało. Ani nawet za drugim... Jednym udaje się za 1 stymulacją innym za 5-6
Kto ma szczęście, czas, cierpliwość, kase wkońcu się udaje.
Mam nadzieje że cudem się załapiemy, ale zobaczymy.
1 podejscie na krotkim protokole. Nie do końca dla mnie. Czułam się ok
2 podejscie na długim. 2 świezaczki i 2 blastusie(czekaja) W czasie stymulacji na długim czułąm się jak baba w przekwicie. Póżniej już super.
Ja po punkcji szybko mykam do domu. Czuje się rewelacyjnie.
Nawet po elektrokauteryzacji po 4 h już smigałam. Po cesarce na drugi dzień. Także satram się nie użalać nad sobą
Zrost najpewniej też jest na lewym jajniku. Tyle że po 3 zabiegach o to nie trudno
Czytałam o Zięba|Clinic i swego czasu zastanawiałam się czy tam się nie leczyc

Ostatnia edycja:
No Emi ładny Brzusio! Szczuplutka jesteś i fajnie go u ciebięle widać :) u mnie w koszulce też wyglada ładnie ale już bez koszulki widać tluszczyk....

reklama
Sykatynka na rozbierane sesje z gołym brzuchem to sie przed chociaz raz na randke umowmy hahahahah u mnie tez tłuszczyk widac - wiadomo ze chciałabym miec ciąże ze skóra na brzuchu ciążowym sle to chyba niezdrowo :)
Dziekuje miłym koleżankom za komplementa :D

Do góry