reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O kurcze ją wcześniej niecałe 10 dziś 3.66 :) z nasieniem mamy gorzej. Ją poza tym androgeny wysokie i prolaktyna...poczekamy :) co to bedzie
A coś Ci dał na te androgeny?
Bo mnie nie. Androstedion podwyższony nieco. Na PRL Bromka biorę
A reszta wg ich schematu

Niestety elektrokauteryzacja niszczy jajnik. I wg opini ginów u których byłam już się od tego odchodzi. Naszczęście ja miałam dużo szczęscia. 2 elektrokauteryzacje chyba nienajgorzej wykonane. Skoro AMH ponad rok temu było 7,5. Teraz nie badałam. Ciekawe ile wynosi teraz. A ile przed tymi elektrokauteryzacjami było. Sporo w tym szczęcia miałam. Fakt że po 1 elektrokauteryzacji zaszłam w ciążę. To dało mi nadzieję że 2gim razem też tak będzie, ale niestety. Dobrnełam do tematu ivf a teraz już pomału dobijam do tematu adopcja. Taka to moja do szczęścia. Córe już mamy teraz wlaczymy o rodzeństwo dla niej/ I oby do przodu.

Ostatnia edycja:
reklama
Drogadoszczęscia jestes kolejną osobą z Gyncentrum i pod opieką dr M:sorry:Czas stymulacji sie dłuży to fakt ale czas do zrobienia bety jest znacznie gorszy a jak w końcu się uda to każdy dzień w oczekiwaniu na wizytę serduszkową to jeden wielki stres.

Hej :) ty też gyncentrum :) to się cieszę że tam trafiłam, a był to mega przypadek!

Tola mnie na elektro wysłała Pani MZ z kliniki w Kato, z Ziebaclinic i to był mój błąd. U mnie były komplikacje po!!! I torbieli krwotocznych w cholerę! Mam zrosty mmega widoczne na USG.

Tola a powiedział mi.. Punkcje robił dr M. Jak to wygląda jak się czulas itd.?
Ivf mnie nauczyło pokory. Też myślałam że już za 1 razem zajde w ciążę, a jednak tak się nie stało. Ani nawet za drugim... Jednym udaje się za 1 stymulacją innym za 5-6
Kto ma szczęście, czas, cierpliwość, kase wkońcu się udaje.
Mam nadzieje że cudem się załapiemy, ale zobaczymy.
1 podejscie na krotkim protokole. Nie do końca dla mnie. Czułam się ok
2 podejscie na długim. 2 świezaczki i 2 blastusie(czekaja) W czasie stymulacji na długim czułąm się jak baba w przekwicie. Póżniej już super.
Ja po punkcji szybko mykam do domu. Czuje się rewelacyjnie.
Nawet po elektrokauteryzacji po 4 h już smigałam. Po cesarce na drugi dzień. Także satram się nie użalać nad sobą
Zrost najpewniej też jest na lewym jajniku. Tyle że po 3 zabiegach o to nie trudno
Czytałam o Zięba|Clinic i swego czasu zastanawiałam się czy tam się nie leczyc

Ostatnia edycja:
No Emi ładny Brzusio! Szczuplutka jesteś i fajnie go u ciebięle widać :) u mnie w koszulce też wyglada ładnie ale już bez koszulki widać tluszczyk....

reklama
Sykatynka na rozbierane sesje z gołym brzuchem to sie przed chociaz raz na randke umowmy hahahahah u mnie tez tłuszczyk widac - wiadomo ze chciałabym miec ciąże ze skóra na brzuchu ciążowym sle to chyba niezdrowo :)
Dziekuje miłym koleżankom za komplementa :D

Do góry