reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Za pierwszym :) pierwsza stymulacja pierwszy transfer - mam jeszcze 3 na zimowisku wiec planuje wszystkie dzieciaki sporobowc donosić :)

4 lata starań, mam 33 a maz 37, on ma dobre wyniki ja ogolnie tez, niskie amh i nie dozalajacy jajnik drugi najprawdopodniej zatkany

My też będziemy tak wyglądać TOLA :)
Już kiedyś taki ciążowy brzunio miałam :-)Cudne uczucie :tak: Moja córkę ewkuowali z takiego brzunia 5 lat temu bo jej się wychodzić nie chciało. Ehhh wracają wspomnienia. 01.08 minie 5 lat jak beczałam ze szczęscia na cesrace :-) Marzy mi się choć jeszcze raz ;-)Tylko że od Tego na górze to zależy :tak:

Ją też się go proszę, ale uparty !!! Ją nie miałam jeszcze szczęścia być w ciąży! Lidze że pierwszą stymulacja będzie ta ostatnia. Mam PCOS 28lat, AMH teraz w normie przed elektrokauteryzacja było ok. 10. TOLA to jesteś u dr. M? Jaki etap? Kiedy jakąś wizyta?

Drogadoszczęscia jestes kolejną osobą z Gyncentrum i pod opieką dr M:sorry:Czas stymulacji sie dłuży to fakt ale czas do zrobienia bety jest znacznie gorszy a jak w końcu się uda to każdy dzień w oczekiwaniu na wizytę serduszkową to jeden wielki stres.

Ją też się go proszę, ale uparty !!! Ją nie miałam jeszcze szczęścia być w ciąży! Lidze że pierwszą stymulacja będzie ta ostatnia. Mam PCOS 28lat, AMH teraz w normie przed elektrokauteryzacja było ok. 10. TOLA to jesteś u dr. M? Jaki etap? Kiedy jakąś wizyta?
Tak u Dr M
Wizyta była w czw.
Też mam PCOS 33 lata. AMH przed rządówka 7,5
Elektokauteryzacje 2x
Jestem przed Crio. Tylko że @ się przesuneła i ten cykl odpuszczam. Jak wszystko pójdzie ok to Crio już wkrótce

Mam nadzieję że wszystko dobrze się potoczy i doczekasz się takiego brzunia

Dobra mykam się oporządzić bo mnie dziś dyżur nocny czeka :( I pewnie jak znam życie będzie mega pracowity.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry