reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
DrogadosCzescia - ja tez palaczem byłam i jak mowisz, powoli podczas stymulacji coraz mniej i mniej i ostatni pet nawet nie cały przed transferem i nie miałam problemow z odstawianiem w ciazy :)
Stymulacja moze byc mecząca ale wiemy ze dasz rade nie wariujac do konca :)

Ja zastrzyki sama sobie robiłam zawsze bo jakos lepsza kontrole mam nad tym wtedy, ja to nawet domięśniowe wole robic sama sobie ehehehe

Kurde...nie ogarnia tego forum, jak odpisywac dokładnie na wasze wiadomości, a na telefonie to mjuz całkiem masakra. Dam radę, muszę i będę walczyć. Może akurat mi mmsie poszczesci.

reklama
Hahah dziekuje dziewczymy :) boje sie ze za szybko idzie, chociaz jak wrocilam do ćwiczen nie powinnam mega tłuszczem obrosnąć - ale sa wnioski przed następna ciaza.. Wiadomo u nas sie nie mysli o przygotowaniach do ciazy tylko o tym zeby wogole w niej byc :)
Wiec przed następna mam zamiar mocno brzuch i plecy przed wzmocnić bo daja sie juz plecy odczuć
No i + 4 kg juz sa heheh

Do góry