reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przynajmniej rozstępów nie będę miała :) unawiamy się tak - jak we wtorek będzie wszystko dobrze, to wrzucam zdjęcie, a co więcej - oddaje kalendarz, widziałam już jedną chętna :)

reklama
Tak tak, miałam prenatalne ale w to w pl "ekstra" jutro co miesięczna wizyta u mnie u rodzinnego i jutro dzpwnie sie umawiac do położnej na pierwsza wizyte :)

emi świetnie wylądasz! fajowy brzucho :tak:
a co Ty tam ćwiczysz na tej siłce, hmm:>? masz kogoś kto Ci doradza jakieś ćwiczenia w ciąży?

Najki mam ułożony trening przez położna na wzmocnienie dna macicy i kręgosłupa i miesni brzucha taki przygotowujący do porodu, rozgrzewka 20 minut na biezni potem ten trening od położnej o trening siłowy ale max do 3 kg obciążenie bez ćwiczen w leżeniu i bez rak nad głowa czyli torche nogi robie biceps triceps ale to raczej Dlatrgo ze lubie bo z takim obciążeniem to zabawa heheheh np wczesniej wyciskalam na ławce skośnej na klatkę 12.5kg na reke i nawet 6 powtorzen to te 3 to fajne sa :)
Ale tu nie buduje masy ani nie spalam tkanki tylko celem jest przygotowanie sie do porodu zeby nie pęknąć :) no i zeby miesnie brzucha sie nie rozeszły za mocno zeby łatwo było wrocic do sylwetki po .

Zaluje ze bardziej na brzuchu sie nie skupiłam przed ciaza ale kto to wiedział koedy ja bede w ciazy :)
Przed następna sie bardziej przyłożę :)

reklama
Do góry