reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

he he komu to mówisz... ja miałam teraz trzytygodniową przerwę i chodzę po ścianach... a jak u nas na nfz są przewidziane tylko 3 usg w trakcie całej ciąży to chyba bym oszalała...

reklama
Czesc dziewczynki , dawno tu nie zagladalam bo zrobilam sobie przerwe po poronieniu. Dostalam info o Olusi od moich ,,starych,, staraczek. Wtrace 2 slowa chociaz widze ze niektore z Was sa dosc poirytowane. Ja tak jak i Kikifish mialam okazje spotkac sie z Ola osobiscie i jestem w pelnym szoku z tej wiadomosci na jej temat. Prawda jest taka ze jest to forum i kazdy moze ukrywac sie po jakims nickiem ale jestem wsciekla ze tak nas wkrecila . Czesto pisalysmy ze soba i tym bardziej jestem zla. Kwietniowki dzieki za ostrzezenie bo mimo ze strasznie jej wspolczuje to mam tez poczucie dziwnego strachu. Jej zachowanie jezeli jest to prawda jest bardzo niepokojace i skoro tak doskonale udawala to mysle ze zwlaszcza maz musi sie dowiedziec co sie z nia dzieje. Dzis wystarcza jej wymyslona historia a jutro moze okazac sie ze to malo i niedaj Boze ukradnie czyjes dziecko. Uwazacie ze ktos wtraca sie w jej zycie z butami ale ona nie ukradla cukierka w sklepie i ktos na nia naskarzyl tylko takie zachowanie moze okazac sie bardzo niebezpieczne zarowno dla niej jak i dla innych. Niektore z Was sa to nie dlugo ale my z Ola rozmawialasmy ok 2 lata dlatego ciezka to sytuacje zrozumiec. To tyle z mojej strony

Tola -ja zawsze fragmin czy clexane bralam o 7 rano a o19 acard. Te leki maja za zadanie rozrzedzenie krwi a co za tym idzie latwiejsza implantacje

witam...dziewczyny jak dlugo brac estrofem??? ogolnie jest tak ze w sobote mialam plamienie wiec potraktowalam to jako 1dc w niedziele juz krew i zaczelam brac estrofem 2x1.... i okres w poniedzialek znikł...:/... mam napisane na kartce 2-8dc i niewiem czy chodzi o to ze do 8dc brac estrofem czy jak??? wizyte mam 11dc .....

A ja np zrezygnowałam z estrofemu i nie brałam chociaz miałam przepisany bo estradiol miałam w normie wiec powodu nie widziałam ...

reklama
Jo.M przyznam babo że od dłuższego czasu "chodzisz mi po głowie"
Co u Ciebie?
Jakie plany?
Na placu boju zostałam z Toba z tych bardziej "ukorzenionych" tutaj :-)

Do góry