reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ale ty miałaś transfer swiezynek a przy przygotowaniu do crio trzeba brać, chyba że się podchodzi na cyklu naturalnym, ale rzadko która klinika to robi

Dziewczyny teraz troszkę więcej napiszę. Endo 12 mm. Strasznie byłam zakręcona na wizycie i wręcz byłam zdziwiona dlaczego nie dostanę zastzryku np. z ovitrelle albo pregnylu aż się doktorek zaśmiał, że niestety ta przyjemność mnie ominie. Tak się bałam, że znowu coś wyjdzie i powiem Wam szczerze, że do tej pory nie wiem o co kaman :-). Na szczęście mam zapisane na kartce co mam brać i kiedy transfer :-D
Sykatynko popraw proszę na 14.07 a i dwa ostatnie kropki biorę i już nie oddam bo zostaną ze mną

Ostatnia edycja:
Tola super że wracasz do gry:tak: ja fragmin brałam rano a acard po południu, nie należy przyjmować ich jednocześnie. Acard biorę cały czas a fragmin odstawiłam w 23 tc, choć dr M zalecał w 12 tc ale ja się bałam i dopiero po drugich prenatalnych przestałam się ostrzykiwać. Ale z 2-3 tygodnie zmniejszałam dawkę, najpier zastrzyki były co 24 h a pod koniec co 36.

Tola - masz racje nie wiele nas staruszek zostalo , w kazdym razie jeszcze jestem. Zaczelam brac anty j chcialabym wrzesien/pazdziernik sie stymulowac ale jak bedzie to zobaczymy. Mialam anty brac juz cykl wczesniej ale nie mialam checi. Tak ogolnie to juz nie mam sily podchodzic ale mam jeszcze 1 stymulacje rzadowa takze chce ja wykorzystac zanim pisiory do wladzy dojda bo nie wiadomo co bedzie z tym in vitro. Nie wyjdzie to bedzie trzeba zamknac ten temat bo ile mozna. Widze ze dzialasz , super , trzymam mocno mocno kciuki. Buzka

reklama
Do góry