reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

anemarie uff... myślałam że tylko ja tylko się tak bardzo nakręcam :rofl2: no to co za Ciebie też już kciuki zaciskam :) LIPIEC należy do WAS oł jeee:tak::tak::rofl2::tak:

Ja juz sie dosyc ponakrecalam,teraz staram sie pozostac na ziemi.Licze sie z tym ,ze bede jeszcze pare razy musiala zawalczyc,ale wiem ze warto :tak:duzo robie w tym kierunku,zobaczymy co pokaza wszystkie badania genetyczne na antyciala itp.Spoko.:tak:

reklama
anemarie czasami trudno jest racjonalnie myśleć i twardo stąpać po Ziemi bo chęć noszenia pod sercem CUDU jest ogromna i trzeba walczyć z całych sił mimo wszystko i wiadomo MY Wszystkie tutaj tę walkę wygramy !!!!!!!!!!!!:-)

Cześć dziewczyny,

mnie w niedzielę @ już nawiedziła. Boli i leci jak nie wiem co. Dziś idę na 20-tą do lekarza i zobaczymy co mi zaproponuje po nieudanym transferze.

We wtorek ostatni dzień zwolnienia, aż mi się w środę nie chce iść do roboty..... Nie chcem, alem muszę :-D

Pochlastam się, weszła dopiero para z 19:20. A jeszcze dzwonili z kliniki by być wcześniej, bo lekarz chce o 20 wyjść. To prosi o pomstę do nieba!

O matko Hess:/ walcz o swoje i nie daj sie zbyc!

Dziewczyny dostałam euthyrox 25mg, za miesiac kontrola z wynikami. Mam jeszcze zrobic przeciwciala:) do tego dieta. M.in. ograniczyc spozycie glutenu, soji, mleka, cukru itd..

niebajka, to malutka dawka :). Ja biorę 5 razy 100 mg i 2 razy 75 mg ;)
Lekarz nie zbywa, sądząc po czasie trwania wizyty. Może chciał mieć pewność, że się nikt nie spozni.

Niebajka na całkiem dobrego Endo trafiłaś jeśli zwrócił uwagę na dietę. To rzadkość!
Hess a u którego lekarza będziesz?

Hess malutka, no Ty to strasznie wiele tego zjadasz! :) coś tam juz czytalam wiec spidziewalam sie, ze tyle dostane :) za miesiąc sprawdzimy czy nie trzeba dołożyć ^^ najwazniejsze ze moge byc spokojna:)

Moze faktycznie tak lekarz kombinowal:) staram sie dotrwac do info od Ciebie, ale oko mi leci i nie obiecuje ze dam rade:p

reklama
Sykatynko jestem bardzo zadowolona! Dobrze mi polecono:) wlasnie zwerbowalam juz kolezanke na kolejna wizyte, bo zalila mi sie, ze jak wspominala swojemu endo o diecie, to na nia prychal:p a to faktycznie bardzo wazne.

Do góry