reklama
Hess to był twój jeden jedyny zarodek jak do tej pory. Dziewczyny mają minimum 2-3 dobre i wybierane są do transferu te najlepsze. Zdarza się tak ze się wszystko udaje na jednej komórce i jednym zarodku natomiast cudu potrzeba, no i tutaj tego cudu zabrakło. Skupmy się na FAKTACH, faktem jest że możesz mieć blastki, może zmiana stymulacji na krótki protokół będzie strzałem w 10. Bo mniej komórek więc prawdopodobieństwo transferu z świeżych zarodków jest większe. a cykl ze świeżych zarodków to zawsze większe prawdopodobieństwo ciąży. Mój pierwszy transfer tez był bez pozytywnej bety, drugi skończył się płaczem a trzeci jak widać. U Ciebie tez stymulacje coraz bardziej trafione to jakość zarodków lepsza. za 3 razem zapładniają wszystkie komórki. Szykuje Ci się duża rodzinka, bo ty hodujesz ich mnóstwo:-) Silan z Ciebie babka tylko mi się teraz nie załamuj!
Bety72
Fanka BB :)
Faq, faq Hess trzymaj się dzielna kobietko.
Niebajka a jak Twoja beta? Przeoczyłam wynik czy jeszcze nie masz?
Niebajka a jak Twoja beta? Przeoczyłam wynik czy jeszcze nie masz?
fruitofhope
Hess w takim razie zbieraj siły !!!! Druga połowa roku będzie należała do Ciebie albo do Was
OlaSzy
Hess i bardzo dobrze, że się nie poddajesz! Teraz naprodukujesz tyle jaj, że głowa mała! Nie dość, że będzie na kolejną próbę to jeszcze za kilka lat będziesz wracać po więcej ;-)
Całuję Cię i ściskam - wszystko się ułoży. Niestety, ale in vitro uczy nas cierpliwości - która będzie bardzo potrzebna przy wychowywaniu dziecka! ;-)
Całuję Cię i ściskam - wszystko się ułoży. Niestety, ale in vitro uczy nas cierpliwości - która będzie bardzo potrzebna przy wychowywaniu dziecka! ;-)
Hess każdemu wcześniej czy później się udaje, tylko trzeba dać czasowi czas;-) Jeszcze trafi Ci się klęska urodzaju ten zarodek mimo wszystko dobrze rokuje na przyszłość dla waszych starań więc wytrzyj buziuchnę i bądź pozytywnej myśli. Zobacz ile kobietek miało problemy i w końcu się udało. Ja myślę że potrzeba zapłodnić nie 6 oocytów tylko więcej i nie ma co się rozdrabniać wyłoni się jakiś piękniś i będzie wiadomo że to jest właśnie ten...
Hess bardzo mi przykro że się nie udałodaj sobie odetchnąć, jeśli fundusze Cię nie blokują to może wakacje na zrelaksowanie sięa później powrót do walki. Dopóki walczysz masz szanse zwyciężyć
In vitro. Stanisław Karczewski w Jeden na jeden - TVN24
w październiku nie głosujmy na nikogo z pis bo będzie maskra. Nie wyobrażam sobie zapładniania 1-2 komórki i braku mrożenia zarodków. Jak PIS może tak wchodzić w religię i "katolicyzm". Jesteśmy państwem demokratycznym i nie wszyscy jesteśmy katolikami.
Rozumiem jakby PIS chciałby tylko to ograniczyć do programu MZ ale oni takie restrykcję chcą wprowadzić dla wszystkich. Czyli mnie ivf kosztowało minimum 10 000 zł z refundacją leków a bez prawie 13 000. Miałam podanej 1-2 zarodki i z całych 5 procedur mam tylko jednego mrozaczka. Płacisz komercyjnie olbrzymie pięniądze i Twoje szanse na powodzenie spada do kilku procent. Co za niedorozwoje w tym PISAle jak czytam komentarze pod takimi artykułami to tez mnie krew zalewa, Większość nie życzy sobie na refundację in vitra i zabiajnie zarodków. A ja sobie nie życzę kradzieży swoich pięniędzy przez ZUS, NFZ i milionowe wyprawki dla odchodzącego rządu
In vitro. Stanisław Karczewski w Jeden na jeden - TVN24
w październiku nie głosujmy na nikogo z pis bo będzie maskra. Nie wyobrażam sobie zapładniania 1-2 komórki i braku mrożenia zarodków. Jak PIS może tak wchodzić w religię i "katolicyzm". Jesteśmy państwem demokratycznym i nie wszyscy jesteśmy katolikami.
Rozumiem jakby PIS chciałby tylko to ograniczyć do programu MZ ale oni takie restrykcję chcą wprowadzić dla wszystkich. Czyli mnie ivf kosztowało minimum 10 000 zł z refundacją leków a bez prawie 13 000. Miałam podanej 1-2 zarodki i z całych 5 procedur mam tylko jednego mrozaczka. Płacisz komercyjnie olbrzymie pięniądze i Twoje szanse na powodzenie spada do kilku procent. Co za niedorozwoje w tym PISAle jak czytam komentarze pod takimi artykułami to tez mnie krew zalewa, Większość nie życzy sobie na refundację in vitra i zabiajnie zarodków. A ja sobie nie życzę kradzieży swoich pięniędzy przez ZUS, NFZ i milionowe wyprawki dla odchodzącego rządu
reklama
Podziel się: