reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

GizaS jak ja kiedyś robiłam, to na czczo krew potem glukoza do kubka z wodą wypijamy i chyba można było zagryźć cytryną:-p bo mdli strasznie. No i czekasz godzinę na następne pobranie. Zresztą wszystko Ci pielęgniarki wyjaśnią. Bo ja nie pamiętam czy to godz od wypicia czy od początku wlewania w siebie glukozy.

edit: ups nie zmieniłam forum przepraszam:-p

reklama
Hess jeszcze tylko godzinka!!!

GizaS ludzilam sie ze pojde na nfz do endo, dzisiaj sprawdzilam terminy na nfz i gorzej niz gorzej... dzisiaj ide do internusty po caly komplet badan,a moj N wlasnie ma mnie umowic do endo... kolega z pracy polecil mi jakiegos top, top co jest tez pediatra. Jak sie umowie to dam znac:))
A ft3,ft4 zrobie sobie prywatnie i pojde z calym kompletem;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki !!!!
Na początek
Hess i Niebajak zaciskam mocno kciuki za mega wysokie bety :-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Podczytywałam was sobie ostatnimi czasami ale siedziałam cichutko ;)

A chce się podzielić z Wami moimi dobrymi wiadomościami i oczywiście też chce się Was poradzić bo wiadomo że Wy tutaj jesteście wprawione w boju że tak napisze :) a mianowicie wczoraj byłam na wizycie i od września ruszamy z in vitro dowiedziałam się że będziemy mieli krótki protokół i zapłodnienie metodą ICSI także tyle się dowiedziałam od mojego lekarza a mam do Was pytanie w sumie kilka pytań ;) mam się umówic na wizyte we wrześniu w celu rozpisania stymulacji ale powiedzcie mi w którym dniu cyklu najlepiej się zapisac żeby jak najszybciej zacząć stymulacje przed przed @ czy może po @ wiecie ja już się niecierpliwie :)

reklama
Do góry