reklama
annemarie
Fanka BB :)
annemarie - ja brałam od 2dc: Estrofem 3x1 tabl. (po 2 mg), 5 dni przed transferem zaczęłam brać Luteinę 3 x 2 tabl. (po 100 mg) - obydwa leki dowcipnie, 2h przed transferem Relanium. Cały czas biorę kwas foliowy 5 mg, piję olej lniany, biorę Femibion Natal 1, MagVIT B6 2x1 tabl. 3 dni przed transferem zaczęłam brać Nospę 3x1 i będę brać też 3 dni po transferze (tak samo świeży ananas, po 2 plastry). Od niedzieli dołożę sobie jeszcze Luteinę podjęzykową 3 x 4 tabl. (po 50 mg) I w niedzielę ostatni raz jem ananasa, ostatni raz biorę Relanium (2 x 1 tabl.).
Trochę tego jest
Trzymam kciuki za Twoje bałwanki
Hess, twoj Estrofem to moja Progynowa, Luteine mam tez. Luteine mam w chacie , Progynove dostane dopiero na nast.kontroli,a ta jest ok.11 dnia cyklu. Te obydwa leki mam brac dopiero od transferu.Moze dlatego ,ze nie mam problemu ze sluzem??? Mam oczywiscie ochote to wszystko zaczac wczesniej brac ,nie wiem tylko czy powinnam na wlasna reke to robic??
reklama
Ja też przed stymulacja brałam garść tabletek, popijalam 2 łyżkami oleju lnianego i na końcu szklanka Infoemu. Do stymulacji doszły zastrzyki (dużo zastrzyków) po transferze lutinus, luteina, duphaston, relanium , fragmin, acard, magnez, no spa, fembion, wid d3, Fragminem kułam się 23tc. Teraz biorę tylko fembion natan 2, magnez i acard. Wyniki bardzo dobre, hemoglobina wysoko. Może dzięki sezonowym owocom bo jem je na potęgę ( truskawki, czereśnie) zaraz będą maliny i wiśnie a wszytskie sa bogatym źródłem żelaza. Mięso jem symbolicznie bo mój M nie umie przetrwać dnia bez mięsa więc obiady takie robię. Ostatnio pani w moim sąsiednim sklepie mięsnym próbowała mnie nakłonić do kupna wątróbki i chudej wołowiny żebym nie miała anemii. Delikatnie jej wytłumaczyłam że nie jedząc tego i tak mam super wyniki
Najmniejszy uratowany wcześniak w Polsce jedzie do domu. Gdy się urodził, ważył 390 gramów - Fakty TVN online
Czytałyścieuratowane dzieciatkow chwili urodzenia miało tylko 390 gr
Najmniejszy uratowany wcześniak w Polsce jedzie do domu. Gdy się urodził, ważył 390 gramów - Fakty TVN online
Czytałyścieuratowane dzieciatkow chwili urodzenia miało tylko 390 gr
Podziel się: